2777
2789

۷ ماهه که ندارمش. دلم براش تنگ شده. مگه نمیگن با گذر زمان ادم حالش بهتر میشه؟ پس چرا من چند روزه دوباره مثل روزای اول شده حالم و هی بی قراری میکنم؟ ای خدا من عشقم رو میخوام دیگه نمیتونم تحمل کنم😭

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اونم تو رو میخواست؟واسه چی انقد بی تاب کسی هستید که بی تاب شما نیست

اره میخواست منو دوست داشت

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بهم نرسیدیداینو بهتون بگم اگه یک مرد شما رو بخواد دنیا رو بخاطرتون کنف یکون میکنه

نمیدونم حالا هر چی این حرفا چه فایده داره

فقط اینکه من نمیدونم الان چطوری حالمو خوب کنم

چون هدف نداری تو زندگیت همه چیو برای خودت تو اون شخص خلاصه کرده بودی اینجوری ۱۰۰ سال هم بگذره فراموش ...

معلومه که هدف دارم. درس میخونم. کار میکنم. کلاس میرم. دارم مهارت یادمیگیرم. ورزش میکنم. سفر و تفریح با دوستا و... 

اینا هدف نیست؟ 

معلومه که هدف دارم. درس میخونم. کار میکنم. کلاس میرم. دارم مهارت یادمیگیرم. ورزش میکنم. سفر و تفریح ...

پس تو الان یه دختر قوی و مستقل هستی و آدم های زیادی خواهند بود که بخوان با تو باشن فقط هنوز زمان مخصوصش نرسیده وقتی آدم مناسبت وارد زندگیت بشه اون شخص خیییلی تو ذهنت کمرنگ خواهد شد ماها همیشه تصور می‌کنیم اونی که باهامونه بهترینه و هیچکس نمیتونه برامون مثل اون باشه ولی این توهم و ذهنت گولت میزنه 

پس تو الان یه دختر قوی و مستقل هستی و آدم های زیادی خواهند بود که بخوان با تو باشن فقط هنوز زمان مخص ...

من نیاز به کسی ندارم 

هیچکسم نمیتونه جای عشقم رو بگیره و حتی به گرد پاش برسه

همینجوری تنهایی راحت ترم و حالم بهتره

من نیاز به کسی ندارم هیچکسم نمیتونه جای عشقم رو بگیره و حتی به گرد پاش برسههمینجوری تنهایی راحت ترم ...

این فقط راهنمایی بود این که چکار میکنین به گذر زمان مربوطه و به خودت ربط داره