2777
2789

خیمگاه امام حسین کجایی استاتر؟

دختر و پسر خوبم با آدمی که خوانواده خوبی نداره به امید متفاوت بودن یا توجیه اینکه (این با باباش یا با مادرش فرق داره) ازدواج نکنید خوانواده اولین ریشه شکل گیری شخصیت هر انسان هستن هرچقدر هم انسان تلاش به تغییر ویژگی های بدش بکنه باز هم نمیتونه ذات و شخصیت خودش رو تغییر بده.  از اینستا فاصله بگیرید منبع نابود کردن زندگی و از دست دادن امید به زندگی تون و مقایسه کردن خودتون و داشته هاتون با دیگران همین اینستا هست اینستاگرام شده مجتمع یک مشت عقده ای و بی ادب و بی خوانواده (البته دور از جون خیلی ها) برای کوبش دین و افکار و منطق انسان ها هستند. برای خوشبخت شدن خودتون تلاش کنید و هیچوقت توقع نداشته باشید با یک جا نشستن و هیچ کار نکردن معجزه ببینید که معجزه فقط برای آدم های تلاش گر هست چیزهایی رو نبینید که ندارید به چیزهایی نگاه کنید که دارید و بقیه حسرت داشتنش رو میخورن. هیچوقت عرف اخلاقی مذهبی اجتماع رو زیر سوال نبرید و مطمعن باشید برای هر کاری که انجام میدید و خدا از اون نهی کرده حکمت و مصلحتی پشتش هست که دیر یا زود به اون میرسید و امیدوارم این رسیدن باعث پشیمانی غیر قابل جبران بودن اون امر نباشه ترویج دادن یک سری امور با عنوان این که به خودم مربوط هست مثل دفاع از روابط نامشروع و غیره باعث میشه اون دنیا نه تنها فقط بار گناه خودتون رو بلکه افرادی که با ذهنیت و بی مسئله جلوه دادن اون فعل وارد این مسیر شدن هم به دوش بکشید که مطمعنا مسئولیت بشدت سنگینی خواهد بود برای همتون آروزوی موفقیت دارم و امیدوارم خدا شما رو از افتادن در چاه های گمراهی نگه داره و مسیر های موفقیت و درستی و پاکی و در زندگیتون هموار کنه به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخش الخیمی الحسینی الشریف 

زدم ترجمه گر شد این 

مثل اینکه اسم هیئت یا یک بخشی هس

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد