2777
2789
عنوان

کنکوریا این اطلاعیه چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 28 پست
اره. نظر شخصیمو میخوای وقتتو برا دوتاش نزار. یا کنکور تجربی بخون یا فرهنگیان. دوتاش باهم رو نمیتونی ...

والا فرهنگیان منابع زیادی نداره یکی دو مطلب بیشتره مشکلی تو خوندنش نداشتم ولی این اطلاعیه کارو خیلی سختت کرده

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

من نمیدونستم اینجوریه سردرد گرفتم اینو دیدمسهمیه داشتی؟منطقه چندی؟میشه لطفا رتبه منطقه تو بگی

حالا فکر کن ما هم نمیدونستیم بعد از نتایج فرهنگیان تازه فهمیدیم چه بلایی سرمون اومده😅🤦‍♀️

نه سهمیه نداشتم منطقه سه بودم

رتبه ام ۳۲۶۹ منطقه سه بود ۱۳۲۰۰ کشوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا فکر کن ما هم نمیدونستیم بعد از نتایج فرهنگیان تازه فهمیدیم چه بلایی سرمون اومده😅🤦‍♀️نه سهمیه ...

خیلی ممنونم

یعنی انصراف دادی بعد فهمیدی رتبه ات 3 هزار بودههه؟  

منم منطقه سه ام

پزشکی کدوم شهر قبول شدین؟

خیلی ممنونمیعنی انصراف دادی بعد فهمیدی رتبه ات 3 هزار بودههه؟ منم منطقه سه امپزشکی کدوم شهر قبول شد ...

اره انصراف دادم فکر میکردم رتبه ام حدود ۲۰۰۰ میاد باتوجه به ترازم ولی رتبه ها خراب شد تراز سیوی ها هم بودن رتبه ام اینجوری شد اینقدر اون ب گریه کردم که پزشکی نمیارم خدا میدونه بعدش گفتن که برای اینکه حق بقیه ضایع نشه تراز سیوی ها رو جدا میکنن از ما

پزشکی زاهدان آوردم

اره انصراف دادم فکر میکردم رتبه ام حدود ۲۰۰۰ میاد باتوجه به ترازم ولی رتبه ها خراب شد تراز سیوی ها ه ...

خداروشکر

این 3 هزاره رتبه اردیبهشت بود؟ تیر هم کنکور دادی؟

عزیزم ببخشید اینقد سوال میپرسم امیدوارم درکم کنی به هرحال توهم کنکوری بودی میدونی چقد استرس دارم و سردرگمم

خداروشکراین 3 هزاره رتبه اردیبهشت بود؟ تیر هم کنکور دادی؟عزیزم ببخشید اینقد سوال میپرسم امیدوارم درک ...

مرسی💕

اره عزیز نتیجه ی کنکور اردیبهشت بود تیر به خاطر مشکل خانوادگی کنکور ندادم

اشکالی نداره عزیز درکت میکنم راحت باش😊

اره انصراف دادم فکر میکردم رتبه ام حدود ۲۰۰۰ میاد باتوجه به ترازم ولی رتبه ها خراب شد تراز سیوی ها ه ...

دانسگاه سراسری روزانه؟

مرسی💕اره عزیز نتیجه ی کنکور اردیبهشت بود تیر به خاطر مشکل خانوادگی کنکور ندادماشکالی نداره عزیز درک ...

قربونت

خیلی ممنون

انشالله همیشه موفق و تندرست باشی

ممنونم عزیز دل💕شما هم ان شاءالله هم تو کنکور هم همه جا موفق باشید❤️

خیلی ممنون

فقط ببخشید اگه فرضا من امسال فرهنگیان قبول بشم و انصراف بدم ولی از کنکور تجربیم هم راضی نباشم میتونم تیرماه یا سال بعد دوباره کنکور بدم؟

خیلی ممنونفقط ببخشید اگه فرضا من امسال فرهنگیان قبول بشم و انصراف بدم ولی از کنکور تجربیم هم راضی نب ...

راستشو بخوای این سوال خودم هم بود موقع انتخاب رشته ام چون حدس میزدم پزشکی نیارم میخواستم ببینم به حاطر انصراف از فرهنگیان از کنکور سال بعد محرومم یا نه 

به من گفتن محرومی واسه همین من بعد از رشته های پزشکی فیزیو رو هم زدم

راستشو بخوای این سوال خودم هم بود موقع انتخاب رشته ام چون حدس میزدم پزشکی نیارم میخواستم ببینم به حا ...

متوجه شدم عزیزم

بازم خیلی ممنون لطف کردی