2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6056 بازدید | 167 پست
برو یه چیزی درست کن خودتم خسته نکن .اگه خونه س که پیش هم باشید

نیومده براش مرغ پختم دارم لباس جمع میکنم

میری برو گلم خیلی اذیتت کردم❤️❤️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نیومده براش مرغ پختم دارم لباس جمع میکنممیری برو گلم خیلی اذیتت کردم❤️❤️

خسته نباشی عزیزم ‌حسابی انرژیت گرفته شد چندروز ، استراحت کن. 

ایشالا همه چی خوب پیش میره ‌.❤❤😘😘

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سوره نور هر روز بخوندیگه زنا نمیکنه

واقعا؟ 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم با شوهرم قاطع بودم و الان میدونم هیچ ارتباطی نداره بعد هنوز دختره داره بیو پروف عاشقانه میزنه او ...

لعنت بهش و به همه زنای بی اصل و نسبی که باعث بهم ریزی و تفرقه  زندگیا شدن

خدا کمکت کنه و بهترین راهو نشونت بده عزیزم

مرنج و مرنجان♡
لعنت بهش و به همه زنای بی اصل و نسبی که باعث بهم ریزی و تفرقه زندگیا شدنخدا کمکت کنه و بهترین راهو ...

مممنونم از دعای قشنگت🥲❤️اینجور آدما به شوهر و زندگی خودشون رحم نمیکنن چه برسه به زندگی بقیه 

آلان عصبی هستی به تصمیمت فکر کن به بعد طلاق خانواده ات حمایت میکنن؟ پول داری میدونی که بعد طلاق خونه ...

من نمیفهمم میگن پول بکن و طلا ؟ همین جوری میپرسم ، چطور میشه آخه ؟ بزور ببری تو طلا فروشی بشینی بگی طلا میخوام ؟ خب وقتی نتونی ببریش تو طلافروشی باید دست و پاهاشو ببندی ببری اونجا باز کنی بگو یالا پول بده ؟ یا میگن پول بکن ، خو بزرور حلقشو بگیری بگو پولا رو بزن بحاسبم ؟خو باید زورت بیشتر باشه . چرا من نمی‌فهمم چه جوری باید اینکارا رو کرد ؟

عزیزم خوشحال شدم برات واقعاهم برای بچه هاتهم دل خودتدرکت میکنم که دلت پیشش گیرهامیدوارم خدا به زندگی ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ممنونم گلم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من نمیفهمم میگن پول بکن و طلا ؟ همین جوری میپرسم ، چطور میشه آخه ؟ بزور ببری تو طلا فروشی بشینی بگی ...

مثلا گول بزنی 

ولی اونی ک میخواست طلا بخره تااون موقع خریده بوده حتنا اونی ک ن بعدشم نمیخره

مثلا گول بزنی ولی اونی ک میخواست طلا بخره تااون موقع خریده بوده حتنا اونی ک ن بعدشم نمیخره

حالا همون‌گول رو‌چه جوری بزنی ؟؟ دیگه تا اون موقع آره. ولی خب تا اون موقع چه جوری گول زد و پول کَند ؟

حالا همون‌گول رو‌چه جوری بزنی ؟؟ دیگه تا اون موقع آره. ولی خب تا اون موقع چه جوری گول زد و پول کَند ...

اونی ک نگیر باشه گولم نمیخوره ب نظرم مثلا حالت باج مگه اینکه بگیری

اونی ک نگیر باشه گولم نمیخوره ب نظرم مثلا حالت باج مگه اینکه بگیری

آره ، همون . آخه میبینی میگن بمون طلا بگیر و پول بکن چه میدونم خرش کن ، خو وقتی نده کسی ازش نمیتونی بکنی که.گفتم شاید قلق داره و راهکار من بلد نیستم