2777
2789

فکرمیکنی با خودکشی راحت میشی؟ خبر نداری که خودکشی گناه بزرگیه همه آدما فکر میکنن خودکشی کنن راحت میشن در صورتی که اینطور نیست چون زودتر از موعد خودکشی کردی روحت تا اون زمان عذاب میکشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مخالفت خانوادم برا ازدواجمون

خوب علت مخالفتشون چیه؟

دختر و پسر خوبم با آدمی که خوانواده خوبی نداره به امید متفاوت بودن یا توجیه اینکه (این با باباش یا با مادرش فرق داره) ازدواج نکنید خوانواده اولین ریشه شکل گیری شخصیت هر انسان هستن هرچقدر هم انسان تلاش به تغییر ویژگی های بدش بکنه باز هم نمیتونه ذات و شخصیت خودش رو تغییر بده.  از اینستا فاصله بگیرید منبع نابود کردن زندگی و از دست دادن امید به زندگی تون و مقایسه کردن خودتون و داشته هاتون با دیگران همین اینستا هست اینستاگرام شده مجتمع یک مشت عقده ای و بی ادب و بی خوانواده (البته دور از جون خیلی ها) برای کوبش دین و افکار و منطق انسان ها هستند. برای خوشبخت شدن خودتون تلاش کنید و هیچوقت توقع نداشته باشید با یک جا نشستن و هیچ کار نکردن معجزه ببینید که معجزه فقط برای آدم های تلاش گر هست چیزهایی رو نبینید که ندارید به چیزهایی نگاه کنید که دارید و بقیه حسرت داشتنش رو میخورن. هیچوقت عرف اخلاقی مذهبی اجتماع رو زیر سوال نبرید و مطمعن باشید برای هر کاری که انجام میدید و خدا از اون نهی کرده حکمت و مصلحتی پشتش هست که دیر یا زود به اون میرسید و امیدوارم این رسیدن باعث پشیمانی غیر قابل جبران بودن اون امر نباشه ترویج دادن یک سری امور با عنوان این که به خودم مربوط هست مثل دفاع از روابط نامشروع و غیره باعث میشه اون دنیا نه تنها فقط بار گناه خودتون رو بلکه افرادی که با ذهنیت و بی مسئله جلوه دادن اون فعل وارد این مسیر شدن هم به دوش بکشید که مطمعنا مسئولیت بشدت سنگینی خواهد بود برای همتون آروزوی موفقیت دارم و امیدوارم خدا شما رو از افتادن در چاه های گمراهی نگه داره و مسیر های موفقیت و درستی و پاکی و در زندگیتون هموار کنه به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

ای بابا یاد پسر همسایه مون افتادم بنده خدا به پدرش گفته پول بده ازدواج کنم پدرهم گفته بیا از فامیل من بگیر وگرنه کمک نمیکنم اونم گفتم ندی میرم خودکشی میکنم اونم گفته عرضه شو نداری پسره هم رفته قرص برنج خورده 😭😢

خب پس خودت میدونی دیگه فعلا هیچ کاری نکن و بشین تماشا کن وقتی ک تونستی از روی عقل تصمیم بگیری بعد هر ...

اون موقعه از دستش دادم 

اون موقعه دیگه رفته و برنمیگرده