2777
2789
بابا گفتم پولدار نیس ولی نگفتم ک فقیره

ببین وقتی خانوادت مخالفن یعنی ک صلاحت نیس این ازدواج 

مطمن باش خانواده هیچوقت بد تو رو نمیخان عاقل باش دختر جون هیچوقت ب خاطر یک غریبه خودتو نابود نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فشار عصبیی

کنکور

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خب وقتی پشیمون میشی یعنی موندن تواین دنیا ارزش داره،این زندگی ی شوخی سادست هممون درنهایت میریم دیریا ...

کسی که به این مرحله میرسه یعنی هیچ چیز خوشحالش نمیکنه بعضی ناراحتیها که برا بقیه شاید ساده باشه زندگیشو جهنم میکنه اولش تحمل میکنه  اما از یه حایی به بعد دیگه خیلی سخت میشه

»»——☠——«   ¸„.-•~¹°”ˆ˜¨  اگـہ یـہ روز از این בنیا ر؋ـتممیخوام اینو بـבونے که......با تمام وجوבمـבوستت בاشتم.💔 ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸ »——☠——««

به هرکس که میخواد خودکشی کنه میگم که بدونه

وقتی خودکشی میکنی یعنی نتونستی درس های این زندگی پاس کنی دوباره متولد میشی و تو همین شرایط قرار میگیری زندگی برای اینه که شما ازش درس بگیرید و تکامل پیدا کنید اگه نتونستی درس بگیری بارها و بارها متولد میشی و همین شرایط دوباره تجربه میکنی