2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چی کار میکردین 😔دیگههههه کلافممم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست
بیشترش کن ، باور کن نگاها کمتر میشه و خودت هم بسیار راحت تری

کاش پسرا هم حجاب چشماشون رو داشتن !!! 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا اونوقت میگفتم منم همینطور ولی برام نیست

احتمالا شما کاریزمای رفتاری هم ندارین و شاید ب خاطر اون باشه ک ادمای کمتری سمتتون جذب میشن . 

من خودم دخترم فداتشم از کره مریخ ک نیومدم بار و بارها برای خودم ام این قضایا پیش اومده و من تصمیم گرفتم با حجاب بشم الان هم اون نگاه ها هستنا ولی خیلی کمتر 

شاید طرز پوششت و رفتارت جوری باشه که به خودشون اجازه میدن بیان سمتت 

اگه زیاد آرایش میکنی 

زیاد آرایش نکن در حده مثلا یک رسیدگی خیلی ساده 

مثل یک کرم ضد آفتاب با رژ کمرنگ 

جوری که انگار آرایش نکردی

بعد حجابتم خیلی رعایت کن 

لباس و بلند و با حجاب قشنگ بپوش

چادر  هم بپوش 

فکر نکنم دیگه کسی بیاد اذیتت کنه 

رفتارت هم اگه سنگین و  متین نیس 

یکم سنگین و متین تر رفتار کن 🌹

احتمالا شما کاریزمای رفتاری هم ندارین و شاید ب خاطر اون باشه ک ادمای کمتری سمتتون جذب میشن . من خودم ...

نه عزیزم منم دقیقا همینو میگم سنگین و با حیا باشی انقدر نخ دادنا نیست دیگه هر کی از راه رسید نخ بده !

یعنی یه مرد چشم پاک نبود؟؟؟همه نخ میدن؟؟؟

همه نه مثلا نود درصد من نگفتم همه

چی بگم خواهر نمیدونم 🤷‍♀️

شایدم شما هرچیزی رو برداشت نخ دادن میکنی 

الان من با پسر دو ساله م میرم سوپری از اول تا آخر فروشنده نظر میده نه فقط با من با همه اینطوریه این به معنی نخ دادن نیست 

چی بگم خواهر نمیدونم 🤷‍♀️شایدم شما هرچیزی رو برداشت نخ دادن میکنی الان من با پسر دو ساله م میرم سوپ ...

بحث اینا نیست عزیزم چه ربطی داشت

من از از این تاپیک کمک خواستم نه اینکه بیاین ببینم چی برداشت میکنین 

اینکه من میشینم تو اسنپ و شب پا میشن میان تو برنامه های مختلف پیام میدن 

یا سوار تاکسی میشم میگه تا زنگ نزنی شمارت نیفته نمیزارم پیاده بشی 

یا مغازه داری که ازش خرید کردم یا مثلا پسر همسایه از زیر سنگم شده پیج منو پیدا میکنه ب پیامای چرت دادن اینا چیزی فراتر از نخ هم هست