2777
2789
عنوان

نوزادم مریضه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست

@niniyar_5    

چرا همچنان داره به دروغ هاش ادامه میده

قرار نیست تعلیق بشه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نگران نباش مرتب هر سه ساعت یکبار بهش شیر بده. تب آب بدن را کم می کنه. اگر عنبر نسا داری دود بده دورش ...

مرسی عزیزم مچکر

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_5 چرا همچنان داره به دروغ هاش ادامه میدهقرار نیست تعلیق بشه؟

چرا تعلیق بشم 😂😂😂زورت گرفته که هنوز تو سایتم ؟ چیزی معلوم نشده که منم یه کاربر معمولی 

بخند بچه جون بخند 😂😂😂😂چقدر ساده ای که حرف یه مشت خاله زنک رو قبول کردی برو بیرون تا نی نی یار تگ ...

بخدا دلم برات سوخت آخه چرا؟ 

چته؟ 

بخدا اینجوری خودت اذیت میشی 

اگ جدی فیکی دیگ از این کارا نکن چون فابده نداره بجز اذیت شدن خودت مثل الان

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

افیانه تاپیکتو قفل کردی خاستم در جواب دیدارت با اون کاربر آلبالو بگم ک تو چرا میخایی بری ببینیش ک ت ...

نه بابا ساده ام مگه🤣🤣🤣

میگه بوستان قائمشهر🤣🤣🤣🤣

معلوم نیست چیو میگه اصلا

مثل سگ دروغ میگه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
@niniyar_5 چرا همچنان داره به دروغ هاش ادامه میدهقرار نیست تعلیق بشه؟

انقدر تلاش کن تعلیق بشم 😂 تا زبونت مو در بیاره 😂😂😂😂وقتی هنوز تو سایت هستم یعنی حق با منه جوجه