2777
2789
عنوان

نوزادم مریضه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه نزن میگن چون یهو تبو میکشه پایین خدایی نکرده زبونم لال احتمال شوک. و این حرفا هست

همش خس خس میکنه قلبم میریزه 🥲

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

@آلبالو_خانوم_زرنگ بیا راهنماییش کن 🤣🤣🤣🤣

برو از تاپیکم بیرون 

کم مزه پروندی آتیش بیار معرکه ؟ 

نی نی یار تگ میکنم برات ها 

برو از تاپیکم بیرون کم مزه پروندی آتیش بیار معرکه ؟ نی نی یار تگ میکنم برات ها

😂🤣🤣🤣🤣🤣

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

۱ ماه

یکساله منظورشه🤣🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
😂🤣🤣🤣🤣🤣

بخند بچه جون بخند 😂😂😂😂چقدر ساده ای که حرف یه مشت خاله زنک رو قبول کردی برو بیرون تا نی نی یار تگ نکردم برات داری تاپیکم رو خراب می‌کنی 

خیلی رو داری

دوستان حاضر در تاپیک

این کاربر دروغگوئه و اصلا بچه ای نداره

الکی راهنماییش نکنین

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
۱ ماه

نگران نباش مرتب هر سه ساعت یکبار بهش شیر بده. تب آب بدن را کم می کنه. اگر عنبر نسا داری دود بده دورش. زیاد نه. بده. دورش پیاز قارچ کن بزار . مواظب تبش باش. از آب معمولی استفاده کن. پوست نوزاد حساسه. دعای توسل و تب حضرت زهرا را بخون . شیر یادت نره . تند تند بده. تا ویروس بیاد بیرون. ویروس روزه. صبور باش.نگران نباش. اگر شیر خودت را میخوره . جوشانده بخور شیر را بهش بده.

یکساله منظورشه🤣🤣🤣🤣

افیانه تاپیکتو قفل کردی 

خاستم در جواب دیدارت با اون کاربر آلبالو  بگم ک 

تو چرا میخایی بری ببینیش ک تقیبت کنه و خونتو پیدا کنه 

مگ خیلی ببخشید عقل نداری؟ 

حداقل با همسرت برو 

ولی بنظرم برو از دور ببینش خودتو نشونش نده 

بخدا از این برمیاد آقا هم باشه 

خلاصه کاملا حوابت جمع باشه هااااااا

بخاطر این بی ارزش و فبک خودتو تو خطر ننداز ارزششو نداره

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

یکساله منظورشه🤣🤣🤣🤣

چون تو تاپیک جوابتو ندادم حرصی شدی اومدی تاپیکم ؟ هر کاری میخوای بکن 

به شومبول پسرمم نیست