2777
2789
عنوان

دخترای نوزده بیست ساله و مادرایی که دختر این سنی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 31 پست
برگشتنی دیر می‌رسی خبنزدیک ده و نیم یازده اطراف تهران امن نیست خب

اینو قبول دارم اما حاضر نیستن یه شب زحمت بدن بیان دنبالم، همسنای خودمو میبینم کلا از زندگی ناامید میشم

اینو قبول دارم اما حاضر نیستن یه شب زحمت بدن بیان دنبالم، همسنای خودمو میبینم کلا از زندگی ناامید می ...

باهاشون حرف بزن

شماره یکی از والدین اونا رو هم بده 

خیالشون راحت باشه با دختر بیرونی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو بهشون تا ۸ میام اون موقع میزارن آدم با دوستاش نره بیرون افسرده میشه من رو دوران راهنمایی که بهتر ...

اگه میشد زود برمیگشتم اما واقعا نمیشه 

منم تازه یه ساله میتونم یه جاهایی برم اما همچنان محدودم

باهاشون حرف بزنشماره یکی از والدین اونا رو هم بده خیالشون راحت باشه با دختر بیرونی

میدونی بیشتر از این حرصم میگیره که انگار بهم اعتماد ندارن، در حالی که کل زندگیم فقط درس خوندم غلط اضافه هم نکردم، اینم جواب منه

نمیخوام دوستام بفهمن 

میدونی بیشتر از این حرصم میگیره که انگار بهم اعتماد ندارن، در حالی که کل زندگیم فقط درس خوندم غلط اض ...

با خانواده های محدود کن تنها راه همینه

شماره والدین یا دوستت داشته باشن

والا من با همین راهکار با دوستام میرفتم بیرون

اگه میشد زود برمیگشتم اما واقعا نمیشه منم تازه یه ساله میتونم یه جاهایی برم اما همچنان محدودم

سعی کن به موقع بری و بیای اعتمادشون جلب شه کم کم عادی کن فقط خونه نشین نشو منم ۱۹ سالمه دارم سعی میکنم 

اجتماعی باش حتما 

الان بعضیا میگن وای نه خطرناکه و فلان 

من نمیگم،برو خونه خالی جاهای مطمئن ولی برو 

دایره دوستاتو زیاد کن

سعی کن به موقع بری و بیای اعتمادشون جلب شه کم کم عادی کن فقط خونه نشین نشو منم ۱۹ سالمه دارم سعی میک ...

مشکل من اینه علاوه بر پدر و مادر باید به خواهر و برادرم هم جواب پس بدم 

منم نمیخوام خونه نشین باشم