2777
2789
عنوان

با خواستگارم که سنتی بود قرار گذاشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 37 پست
خب ایشون باید برای دختر چادری بره خواستگاری، مگه دیوونست دونه دونه بره خواستگاری دخترای مانتویی بعد ...

ایشون منو از قبل دیده بود 

و من به معرفمم گفتم چادری نیستم اونم گفت اشکال ندارع 

پسره فکر کرده صحبت کنه باهام چادری شو منم میشم

خدایا مرسی ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ایشون باید برای دختر چادری بره خواستگاری، مگه دیوونست دونه دونه بره خواستگاری دخترای مانتویی بعد ...

ندیده بود منو 

اشتباه نوشته بودم دیده بود 🤣🤣

خدایا مرسی ♥️
خوب کردی قبول نکردیخواستگاری سنتی انگار معاملستمن یکی داشتموقتی حرف میزدن فکر میکردم اومدن برای معام ...

سنتی ازدواج کردم والا کسی یک عمر گیر به ما نداد عاقلانه انتخاب کردیم بعدش شد عاشقانه

چ بهتر کاش میریدی روش اه حالم بهم خورد حالا درسته خودم چادر میپوشم اما اینقدر بدم میاد ازروی حجاب و ...

سلام. بالاخره هرکسی معیاری داره، یکی دوست داره همسرش چادری باشه دلایل خودش رو داره و هییییبیچ مشکلی نداره خیلی هم خوبه.

مشکل این آقا این بود وقتی معیارش اینه، دست میذاره رو دختر خانومی که چادری نیست

من حتی خواستگاری داشتم که مادرشون بهم گفتند پسرم گفت بگم واقعا خودتون علاقه دارین که چادر سر کردین؟ چون برام مهمه که چادری که سر کردین با اعتقاد قلبی و علاقه خودتون باشه. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

ایشون منو از قبل دیده بود و من به معرفمم گفتم چادری نیستم اونم گفت اشکال ندارع پسره فکر کرده صحبت کن ...

من اگه باشم بدون چادر یا با چادر برام فرق نمیکنه . مهم اخلاقش برام هست .و یه ۵۰ ، ۶۰ درصدم چهره اش.

آخه چرا آقایون  از همون اول دنبال دختری نمیرن که با اعتقاداتشون هم سو هست کسی که یه عمر خلاف اعتقادات شخص  شکل گرفته حتی با ازدواج هم قابل تغییر نیست و این آغاز چالش زندگی دونفره میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

سلام. بالاخره هرکسی معیاری داره، یکی دوست داره همسرش چادری باشه دلایل خودش رو داره و هییییبیچ مشکلی ...

خب همین دیگه .

این اقا دیده این خانم پوششو انتخاب کرده دیگ چادر دوس نداره سرش کنه ولی گفته چادر سرت نمیکنی کنسلی رو مخه 

خب همین دیگه .این اقا دیده این خانم پوششو انتخاب کرده دیگ چادر دوس نداره سرش کنه ولی گفته چادر سرت ن ...

بله خوب من اگر پسر بودم و‌چادری بودن دختر برام مهم بود میرفتم سراغ دختر خانم چادری.

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

خوب کردی قبول نکردیخواستگاری سنتی انگار معاملستمن یکی داشتموقتی حرف میزدن فکر میکردم اومدن برای معام ...

شناخت طی مراحل صحبت و تحقیق و مشاوره شکل میگیره

و اتفاقا شناخت درست همینجا شکل میگیره، نه تو دوستی که نه از خانواده طرف چیزی میدونی نه فضا منطقیه، کاملا فضا احساسی و هیجانیه

عشق واقعی هم با شناخت و تفاهم شکل میگیره

اینکه میگید زندگیهاییکه با سنتی شکل میگیره پایدارتره به همین خاطره.