2777
2789
عنوان

سوال دارم از دخترا🤏🏻😂 بحث دخترونه مامانا نیاااان

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 36 پست
من دوست پسر یا بقیه رو از اینستا آشنا شدم نمیدونم از محیط کاریم یا دانشگاه خیابون هم هزار نفر میوفتن ...

بله ، اونم رفیق اکسو داداش اکسو فلان میان سراغش 🤦🏻‍♀️

نههههههههچون من خودم به شخصه پسرایی به تورم میخوره که هیچی ندارن حتی موقعی ک میری دیت طرف باهات رفتا ...

😂😂😂😐😐 شتتتت 

عزیزم مدارتو ببر بالا ک آدمای مدار بالا جذب کنی نه این در پیتا رو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه نمیدونم چقدر مدارمو ببرم بالا والا😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂 پایینه ک الان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

الان ملاکت واقعا داشتن ماشینه

ماشین بعد چند سال بدست میاره 

ذات بد و درو بودن خیانتکار بودن پنهون کار بودن/کسیو پیدا کن اینجوری نباشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

فکر کردی هرکس کیس خوب داره حتما کاری میکنه ؟ والا ما بابامون داشته به پسر ندار راضی نمیشیم بخاطر همی ...

نگفتم که کسی کاری میکنه. 

این روزام هرکسی دستش به دهنش برسه داراعه 

بحث این نیست که بابا داره پسر نداره یا برعکس و هرچی

سوال بود برام که چجوری پیدا میکنن 

چون واسه هرکی یچیزی ملاکه

فقط خداا میدونه

با لحنش بخونید) 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

اصولا افرادی که کمبود دارن دنبال همچین کیس هایی می‌گردنشما عاشق که بشی چشمت رو روی اکثر شرایط میبندی ...

بخدا بحث کمبود و اینا نیست سواله برامممم😂😭

تو نظر قبلیم گفتم ک همیشه آدمایی که چیزی ندارن باهام وارد رابطه میشن و آخرشم میرننننن و منت میزارن