2777
2789

چجوری از این پسرایی که ماشین دارن پیدا می‌کنید و باهاشون اوکی میشد؟؟

خداروشکر از لحاظ وفاداری و تعهد داشتنه خوبم ولی یکی از دوستام اینجوری نیست و پسرا کلا میچسبن بهش و همشونم ماشین دارن.

از این دختراییم نیست که اهل رابطه‌های اونجوری باشه!

البته که خداروشکر منم اونجوری نیستم ولی سواله برام🫠😂

مام از ابنا پیدا نکردیم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کردی هرکس کیس خوب داره حتما کاری میکنه ؟ والا ما بابامون داشته به پسر ندار راضی نمیشیم بخاطر همین همشون حداقل دیگه ماشین دارن احتمالا به هر چیزی راضی میشین که ماشین دارش نشده 

فکر کردی هرکس کیس خوب داره حتما کاری میکنه ؟ والا ما بابامون داشته به پسر ندار راضی نمیشیم بخاطر همی ...

خب میگه از کجا و چجور پیدا میشه

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

پسرایی که ماشین دارن ؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دغدغه‌تون فقط اینه ک ماشین داشته باشه ؟

شت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

خب میگه از کجا و چجور پیدا میشه

من دوست پسر یا بقیه رو از اینستا آشنا شدم نمیدونم از محیط کاریم یا دانشگاه 

خیابون هم هزار نفر میوفتن دنبال آدم یا داخل دور دور ها ولی دختر عاقل باشه از خیابون چیزی شروع نمیکنه

پسرایی که ماشین دارن ؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐دغدغه‌تون فقط اینه ک ماشین داشته باشه ؟شت

نهههههههه

چون من خودم به شخصه پسرایی به تورم میخوره که هیچی ندارن حتی موقعی ک میری دیت طرف باهات رفتار خوبی نداره 🫠 سوال بود برام

مامان نیستم چه بسا کوچیکتر از تو باشم ولی ازین فازا بیا بیرون اخرعاقبت نداره

اگه یه امضای حق توی زندگیم دیده باشم امضای شما بوده خیلی قشنگه

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌