مو مگه کثیفه؟خب موهای سرتونم بتراشین چون کثیفه دیگه همه کچل کنیم،بنظرم فقط قسمت خصوصی بدن و زیربغل خ ...
موی سر فرق داره ولی موی بدن مخصوصا اون نواحی تا یکم دربیاد چون حساسه و محل انواع و اقسام باکتری و میکروب هست مشخصه دیگه موی بدن هم قشنگ آدم وقتی بدنش مو داره بره حموم و دربیاد حس تمیزی ب آدم نمیده
چرا رو چیزی که واضحه و فکر شما در اقلیت هست میاین بحث میکنید ؟ مشخصه که فرق موس سر با موی بدن در چیه تازه همون موی سر هم باید کلی بهش رسید و تمیز نگه داشت چه ربطی به کچل کردن داشت خانوم ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
موی سر فرق داره ولی موی بدن مخصوصا اون نواحی تا یکم دربیاد چون حساسه و محل انواع و اقسام باکتری و می ...
شیو کردن موی بدن برای زیباییه ربطی به تمیزی نداره یعنی بچه هاییکه دست و پاشون مو داره هرچی بشورن کثیفن؟الان نظر شما محترمه و برای خودتونه منم نمیخوام تغییرش بدم عزیزم بحثی ندارم
شیو کردن موی بدن برای زیباییه ربطی به تمیزی نداره یعنی بچه هاییکه دست و پاشون مو داره هرچی بشورن کثی ...
بچه فرق داره حالت کرک داره اکثرا . دختر خاله من تا وقتی بچه بود موهاش عادی بود و کم پشت اما وقتی به سن بلوغ رسید کم کم موهای بدنش یهو پر شد و زخیم و خیلی ها اینجوری میشن بله به نظرم اون موقع مانع تمیزی هست اون کجا رو دست و پای صاف شامپو بدن بزنه آدم یا روی یه عالمه موی ضخیم پا مخصوصا برای خانوم الان که دیگه آقایون هم سرتا پا اپیلاسیون میکنن ولی مثلا مادر خودم اصلا پا و دستاش خیلی کم مو هست و اصلا نیاز نیست بستگی به بدن داره البته نظر شما هم محترم منم بحثی ندارم
ببین عزیزم شیو یک کار زیبایی یه. الان که همه کاشت مژه و ناخن و .. دارن و این ها با غسل و وضو در تضاده و نمیشه انجام داد ولی دیگه خدایی شیو کردن یک حس زیبایی و غرور به دختر میده. همونم انجام ندی دیگه انگار فقط دست و روتون رو صبح به صبح میشورین؟؟😁
تو خونه تیشرت نمیپوشی؟ خودت بدت نمیاد اونجوری اخه؟؟؟