2777
2789
عنوان

مجردم تاحالا شیو نکردم آیا عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5301 بازدید | 189 پست
دوساعت نوشتم ارسال کردم اومدم یکی دیگه حذف کنم از شما حذف شد 🤦‍♀️خلاصه میکنم 😂اصلا ربطی به حجاب و ...

دقیقا😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
مو مگه کثیفه؟خب موهای سرتونم بتراشین چون کثیفه دیگه همه کچل کنیم،بنظرم فقط قسمت خصوصی بدن و زیربغل خ ...

موی سر فرق داره ولی موی بدن مخصوصا اون نواحی تا یکم دربیاد چون حساسه و محل انواع و اقسام باکتری و میکروب هست مشخصه دیگه موی بدن هم قشنگ آدم وقتی بدنش مو داره بره حموم و دربیاد حس تمیزی ب آدم نمی‌ده 

چرا رو چیزی که واضحه و فکر شما در اقلیت هست میاین بحث میکنید ؟ مشخصه که فرق موس سر با موی بدن در چیه تازه همون موی سر هم باید کلی بهش رسید و تمیز نگه داشت  چه ربطی به کچل کردن داشت خانوم ؟ 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا میگه برام مهم نی

خوبه سایه اش مستدام خوبیش اینکه همه چی رو به خودت واگذار کرده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مو مگه کثیفه؟خب موهای سرتونم بتراشین چون کثیفه دیگه همه کچل کنیم،بنظرم فقط قسمت خصوصی بدن و زیربغل خ ...

به موی سر نمیگن موی زائد ولی به موی اون نواحی میگن موی زائد دست و پا هم جزو همونا محسوب میشه مگه اینکه طرف خیلی کم مو باشه ک نیاز نباشه 

موی سر فرق داره ولی موی بدن مخصوصا اون نواحی تا یکم دربیاد چون حساسه و محل انواع و اقسام باکتری و می ...

شیو کردن موی بدن برای زیباییه ربطی به تمیزی نداره یعنی بچه هاییکه دست و پاشون مو داره هرچی بشورن کثیفن؟الان نظر شما محترمه و برای خودتونه منم نمیخوام تغییرش بدم عزیزم بحثی ندارم

شیو کردن موی بدن برای زیباییه ربطی به تمیزی نداره یعنی بچه هاییکه دست و پاشون مو داره هرچی بشورن کثی ...

بچه فرق داره  حالت کرک داره اکثرا . دختر خاله من تا وقتی بچه بود موهاش عادی بود و کم پشت اما وقتی به سن بلوغ رسید کم کم موهای بدنش یهو پر شد و زخیم و خیلی ها اینجوری میشن بله به نظرم اون موقع مانع تمیزی هست  اون کجا رو دست و پای صاف شامپو بدن بزنه آدم یا روی یه عالمه موی ضخیم پا  مخصوصا برای خانوم الان که دیگه آقایون هم سرتا پا اپیلاسیون میکنن ولی مثلا مادر خودم اصلا پا و دستاش خیلی کم مو هست و اصلا نیاز نیست بستگی به بدن داره البته نظر شما هم محترم منم بحثی ندارم 

کاش همه همینو میگفتن😭خستم کردن از بس زخم زبون زدن

ببین عزیزم شیو یک کار زیبایی یه. الان که همه کاشت مژه و ناخن و .. دارن و این ها با غسل و وضو در تضاده و نمیشه انجام داد ولی دیگه خدایی شیو کردن یک حس زیبایی و غرور به دختر میده. همونم انجام ندی دیگه انگار فقط دست و روتون رو صبح به صبح میشورین؟؟😁

تو خونه تیشرت نمیپوشی؟ خودت بدت نمیاد اونجوری اخه؟؟؟ 

ببین عزیزم شیو یک کار زیبایی یه. الان که همه کاشت مژه و ناخن و .. دارن و این ها با غسل و وضو در تضاد ...

میپوشمممم موهامم هست خودم باهاشون مشکلی ندارم🤕🥹

قدیم میگفتن دختر تا ازدواج نکرده شیو نکنه مثلا حکم ابرو برداشتن داشت بیخیال این افکارت قدیمی بزن بره ...

بخاطر افکارم نیست من اتفاقا خیلی اوپن مایندم ولی حس خوبی ب شیو ندارم چون بعدش تیز تیری و رو اعصاب میشه