2777
2789
عنوان

هیچ وقت به بچه‌هاتون نگید

89 بازدید | 8 پست

تو عالی هستی

تو باهوش ترینی

تو نابغه ای

همیشه بگید

تو تلاشگری

تو میتونی از این خیلی بهتر باشی

آفرین که سخت کوشی

به بچه ها یاد بدیم همه چیز با تلاش و کوشش بدست میاد نه با هوش

اینجوری اگر یه روز نتونستن کاری را انجام بدن اعتماد بنفسشون نابود نمیشه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
باید یه ترکیبی از اینا رو بگید بچه به اینکه بدونن بهترینن و خوشگل‌ترین ه هستن نیاز دارن

نیستن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دیگه بچه ها اکثرا باهوشن ولی با تلاش و پشتکار به نتیجه میرسن

همه ی بچه ها باهوشن‌الان‌بچه ها فرصت ارائه و حرف زدن دارن کانون توجه ان‌ برا همین‌حرفا و حرکاتشون برامون خیلی عجیب و غریب میاد

کلا بهتره به بچه ها از این‌‌ برچسب‌ها نزنیم 

چرا عزیزم فرزند من زیباترین فرزند دنیاست برای من و بهترین کسی که می‌شد فرزند من بشه من از داشتنش بی ...

زیباترین برای خود شما بهترین برای شما نه برای بقیه

خوب بله دیگه دقت کنین نوشتم برای من فرزند ما باید اینو بدونه همین

همونم تعادل داشته باشید بهتره