آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 عنوان خانوما خوشتیپ که لیزر رفتنننن لطفااا بیایدددددد 147 بازدید | 20 پست آیا نتیجه گرفتین راضی بودین؟؟؟؟ با چه دستگاهی رفتین؟ رنگ پوستتون چی بوده؟ کسی بوده تنبلی تخمدان داشته ولی رفته لیزر لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵) امروز | 17:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 3956 الکساندرایت کندلا بود مال منخیلیم راضی بودم چون پر مو بودم زود نتیجه گرفتم امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 الکساندرایت کندلا بود مال منخیلیم راضی بودم چون پر مو بودم زود نتیجه گرفتم پوستت چه رنگی بود من گندمی روشنم بنظرته خوبه برم با کندلاماه اول درمیاد یا نه؟ لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 تنبلی رو درمان یا کنترل کن بعد برو لیزر شما رفتی؟ راضی هستی لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
هشدارواقعی عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 5427 صد در صد از بین نرفته ولی خب همین که کم شده من راضیم فکر کنم تیتانیوم بود دستگاهم
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 از قبل خیلی بهترشده با چه دستگاهی بودی پشیمون نیستی؟ لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 3956 پوستت چه رنگی بود من گندمی روشنم بنظرته خوبه برم با کندلاماه اول درمیاد یا نه؟ نه حداقل باید پنج جلسه اگه کم مویی و هشت جلسه اگه پر مویی هر ماه بری تا درنیاد یا کمتر دربیاد با یه ماه هیچ نتیجه ای نمیگیری امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 صد در صد از بین نرفته ولی خب همین که کم شده من راضیم فکر کنم تیتانیوم بود دستگاهم من خیلی بدم میاد اینجوری بشه همش استرس دارم سرش😭 لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 نه حداقل باید پنج جلسه اگه کم مویی و هشت جلسه اگه پر مویی هر ماه بری تا درنیاد یا کمتر دربیاد با یه ... اها منظورم اینه بعد جلسه اول باید شیو کنیم یا نباید درمیاد یعنی؟ دستگاهت چی بود؟ لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
_celine عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 1501 با چه دستگاهی بودی پشیمون نیستی؟ دستگاشو دقیق نمیدونم الکساندرا فک کنم چرا پشیمون باشم
لواشکتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 3956 اها منظورم اینه بعد جلسه اول باید شیو کنیم یا نباید درمیاد یعنی؟ دستگاهت چی بود؟ بله حتما باید شیو کنید هردفعه که میخواید بریدکندلا بودم من امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 دستگاشو دقیق نمیدونم الکساندرا فک کنم چرا پشیمون باشم چون کامل نرفته میگم پشیمونی یا ن لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
آیســـانم_۴٠۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 3345 بله حتما باید شیو کنید هردفعه که میخواید بریدکندلا بودم من مرسی گلم❤ لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)