2777
2789
عنوان

زنگ زدم نامزدم گوشیش دست دوستش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 85 پست
واقعا من حساسم یا اصلا چیز مهمی نیست؟!

چیز مهمی نیس 

فردا از نامزدت بپرس زنگ زدم دوستت برداشت کجای بودی اون لحظه همین

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند دیقه پیش زنگ زدم الانم زنگ میزنم هیشکی جواب نمیده زنگ زدم مادر شوهرم گفت اره با دوستاش رفتن شنا

عزیزم حساس نشو بادوستاش رفته شنا 

زیاد زنگ بزنی بدش میاد 

خودش برگرده شمارتو ببینی زنگ میزنه 

دیگه زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه بهت! دوستاش مسخرش میکنن انقدر زنگ میزنی

واااا ب دوستاش چه خدایا ب این مردا عقل بده یه بار بهش گفته بودن زن ذلیل اینم از اون موقع ب بعد جلوی دوستاش خیلی رعایت میکنه