2777
2789
عنوان

زنگ زدم نامزدم گوشیش دست دوستش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 85 پست
چند دیقه پیش زنگ زدم الانم زنگ میزنم هیشکی جواب نمیده زنگ زدم مادر شوهرم گفت اره با دوستاش رفتن شنا

داری بزرگش می‌کنی دیگه به نظرم 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه راحت جواب داده😂 آخه تو چیکار داری به گوشی دوستتمطمئنا اسمتم افتاده میدونسته تویی

نه اسمم نیست گذاشته نفس....خیلی پرروعه دوستش بعد ب نامزدم میگم اصلا گوش نمیده میگه پسر خوبیع چند ساله رفاقت داریم 

حقیقتش منم خوشم نمیاد زنگ بزنم گوشی همسرم کسی غیر خودش یا اگه دستش بند بود مادر یا خواهرش جواب بده غیر اینا کسی جواب بده خوشم نمیاد 

خانواده خودمم اصلا اصلا گوشی منو وقتی شوهرم زنگ میزنه جواب نمیدن حتی اگه دستم بند باشه یکبار فقط تو حیاط بودم شوهرم زنگ زده بود گوشی رو تخت بود داداشم جواب داد همین

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چزا گوشیش دم دسته ک اون جواب بده اصن چرا دوستش جواب میده ب اون چه فضول

مطمعن باش خودش داده رفیقش جواب بده 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱