2777
2789
عنوان

تاحالا اینقدر فرق دیدید

103 بازدید | 17 پست

۲تا خواهرو میشناسم یکیشون خیلی افسرده و مودی ولی اونیکی داف و سرحال  برام عجیبه چجوری میشه به هرحال اون خواهره که حالش خوبه چرا کاری نمیکنه برای این خواهرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو داداشم اینطوری هستیم با اینکه دو قلو ایم ولی زمین تا آسمون فرق داریم😂

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

چون اون داف خودخواه است و حق اون یکی خواهر را خورده و اصلا یکی از لذت های اینجور آدم های سرخوش اینه ...

نه بابا چه ربطی داره بعدم اون داغه کلی پسر مسر اطرافشه خب خواهرشم چی میشه بیار تو گود

تو خوشحاله هستی؟

من خیلی غمگینم همیشه

ولی داداشم سرزنده و شاد

همش شوخی میکنه دنبال مهمونی رفتن و خرید و شادیه

ولی من میگم همه برن بیرون بشینم آهنگ غمگین گوش کنم زار بزنم😂

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

نه بابا چه ربطی داره بعدم اون داغه کلی پسر مسر اطرافشه خب خواهرشم چی میشه بیار تو گود

زوده بشناسی این جور آدم ها  را 

مرد و زن هم نداره  

اتفاقا اون مقدار زیادی از مستی و شور و طربی که داره به خاطر دیدن ناراحتی خواهرشه 

بفهمه خواهرش خوشحاله  عیش خودش از بین میره

من خیلی غمگینم همیشهولی داداشم سرزنده و شادهمش شوخی میکنه دنبال مهمونی رفتن و خرید و شادیهولی من میگ ...

توهم عجیبی البته درمورد خوده منم وقتی آدم هم فاز نباشه دور و ورم ترجیحم تنهاییه