2777
2789
عنوان

چیزی آشغال تر از لیزر نداریم

260 بازدید | 26 پست

با هزار امید رفتم ۸ جلسه تمام ولی بازم مثل روز اول درمیاد ولی نازک تر اصلا هیچ جای بدنمو ریشه کن نکرده 

ب من گفته بود ۸ جلسه بعد شارژ 

ولی تو جلسه ۸ گف باید ۱۲ جلسه بیای 

بیا👍

لیزر خوبه ها ولی به شرط اینک اپراتورش خوب باشه 

منو بعد از جلسه چهار یه ربع فقط لیزر میکرد 

قبلش ۵۰ دقیقه 

اونم رولی بود تند تند میکشید دست و پام معلوم نبود ب کجای بدنم لیزر برمیخورد 

و اینک از وقتی رفتم بیکینیم هر ماه دوتا جوش بزرگ و دردناک میزنه دوهفته پیشم زیربغلام مثل بادکنک باد کرده بود درد داشت حس میکنم از لیزر چون قبل لیزر اصلا جوش موش نمیزدم

اتقد ناراحتم ک هم وقتمو هم پولمو هدر کردم 

تا دیروز دنبال یه مرکز لیزر دستگاه کندلا بودم ولی سرچ کردم دیدم همه اونهایی ک کندلا رفتن اوناهم ناراضین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اینکه جای درست نرفتی 

بعدم من از ۱۳ سالگی اپلیدی استفاده میکنم در حد ۲۰ تا دونه مو داره البته خانوادگی خیلی کم مو هیت بدن مون

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

جای درستی نرفتی پیش هر دره پیتی نرو برو ی کلینیک خوب

اره بابا اینو دوستم معرفی کرد رفتم کاش پام میشکست نمیرفتم مرکز دندان پزشکیه بغل اتاقش یدونه لیزر خریدن میگن تخفیف گذاشتیم بیا لیزر 

مرکز زیبایی هم نبود جایی ک من میرم 

اول اینکه جای درست نرفتی بعدم من از ۱۳ سالگی اپلیدی استفاده میکنم در حد ۲۰ تا دونه مو داره البته خان ...

سعی کنید به دختر بچه های دور و برتون بگید اپلیدی استفاده کنن

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

سعی کنید به دختر بچه های دور و برتون بگید اپلیدی استفاده کنن

اپلیدی چیه؟

و این که من میخوام لیزر خونگی بخرم خیلیی گرون 

تو. دی. جی. کالا زدن ۳۸ تومن اخه کی میاد ۳۸ تومن میده لیزر خانگی