مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 عنوان سلام کسی اینجا ایرانخودرو ثبت نام کرده یا اطلاعی داره بیاین لطفا 75 بازدید | 23 پست سلامدوستان شما ثبت نام کردین؟مثل دفعه قبل بانکا وام نمیدن یعنی؟ لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ... دیروز | 17:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5092 نه فعلا بانکها چیزی اعلام نکردن،البته دفعه قبل هم بانک مرکزی یه اولتیماتومی به بانک ها داد سر اون وام دادنا #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 بانکا اجازه ندارن کمک کنن ایندفعه لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 نه فعلا بانکها چیزی اعلام نکردن،البته دفعه قبل هم بانک مرکزی یه اولتیماتومی به بانک ها داد سر اون وا ... کاش این دفعه هم بدن اولتیماتوموآخه ۳۰۰ تومن خیلی زیادهطلاهم بفروشیم اسممون در نیاد دیگه بدترکاش شامل طرح مادران میشدم لااقل🙁 لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 بانکا اجازه ندارن کمک کنن ایندفعه وا چرا؟کاش لااقل پول بلوکه شده رو کمتر میگفتن لااقل لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5092 کاش این دفعه هم بدن اولتیماتوموآخه ۳۰۰ تومن خیلی زیادهطلاهم بفروشیم اسممون در نیاد دیگه بدترکاش شامل ... خب اگه کمتر کنن تعداد میره بالا و شانس کم میشه ،این سیاست برای کمتر شدن تقاضا ست ،ولی چیزی نفروش ،چون در صورت برنده نشدن ضرر میکنی #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 خب اگه کمتر کنن تعداد میره بالا و شانس کم میشه ،این سیاست برای کمتر شدن تقاضا ست ،ولی چیزی نفروش ،چ ... اینجوری ک فقط اونایی ک پولدارن اسمشون در میادما بدبخت بیچاره ها ک به امید خرید ماشین به قیمت کارخونه نشستیم چیکار کنیم؟ لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 کاش این دفعه هم بدن اولتیماتوموآخه ۳۰۰ تومن خیلی زیادهطلاهم بفروشیم اسممون در نیاد دیگه بدترکاش شامل ... اون دفعه گفتن چراپول دادین برابلوکه لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5092 اینجوری ک فقط اونایی ک پولدارن اسمشون در میادما بدبخت بیچاره ها ک به امید خرید ماشین به قیمت کارخونه ... سایپا که طرح گذاشت چرا ثبت نام نکردی؟ #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 اینجوری ک فقط اونایی ک پولدارن اسمشون در میادما بدبخت بیچاره ها ک به امید خرید ماشین به قیمت کارخونه ... عزیزم خوب ماشیناهم گرونن اگربرنده شی بایدپول بدی لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 اون دفعه گفتن چراپول دادین برابلوکه اینم شانس ماستبجا اینکه یه کمک حالی باشن ما هم بتونیم یه ماشین بخریم اینطوری میکننمن ب امید اینکه مثل دفعه قبل ۲۰۰ بلوکه میکنن طلاهامو گذاشتم کنار گفتم میفروشم الان شده ۳۰۰سه ماه نگذشته از دفعه قبلانگار قیمت نیست ما یه خودرو هم داشته باشیم): لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 سایپا که طرح گذاشت چرا ثبت نام نکردی؟ من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1137 عزیزم خوب ماشیناهم گرونن اگربرنده شی بایدپول بدی خوب اگه مطمئن میشدم اسمم در میاد قطعا پولشو جور میکردمیا حتی اگه یکی دوماه از قبل میگفتن ۳۰۰ باید بلوکه شه باز خودمو ب آب و آتیش میزدم پول جور میکردم لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5092 من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره سایپا همین یکی دو روز پیش بود ،شاید هنوزم باشه ولی اگه پارس میخوای معلوم نیست کی طرح بزارن هر چی بود بگیر بیرون بفروش برو پارس بخر #من مرد هستم # حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55729 من سایپا رو خبر نداشتمایرانخودرو هم دلم پارس میخواست،میگفتن نسبت به بقیه ماشینا بهتره دگه پارس نمیزارن لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید