2777
2789
عنوان

جدیدا دیر جوابمو میده …

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 17 پست

وابسته اش داری میشی 

و این خیلی بده و مریض آت می‌کنه در آینده 

ببین دیر پیام میده اینجوری شده فکر کن خدا نکرده ترک کنه با بخواد اذیتت کنه می‌دونم کامل بهش اعتماد داری و جوانب بدشم یه نگاه بنداز

اگر از هر رابطه ای توقع دارین همیشه طرفت در دسترس و باحوصله باشه هیچوقت وارد رابطه نشین خودتون اذیت ...

شما خیلی عزیزی همیشه میبینمتون درحال اینین ک یکی رو اروم کنین قشنگ نصیحتش میکنین خوشم اومد ازت زنده باشی💐🤍

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خیلی عزیزی همیشه میبینمتون درحال اینین ک یکی رو اروم کنین قشنگ نصیحتش میکنین خوشم اومد ازت زنده ...

قربونت برم😍

همچنین عزیز دلی 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤