2777
2789

واقعا واقعا پول اسنپ برکت نداره و برای ما ک بچه کوچیک داریم و اول خرج و مدرسه هست واقعا شرایط خیلی سخته توروخدا برامون دعا کنید کارش اوکی بشه ازمون رو قبول شه و وارد ی جای بشه که لا اقل ی حقوق ثابت داشته باشه از پا وکمر پشت ماشین از صب تا شب میناله و هیچی ب هیچی سر برج خدایا خودت کمکمون کن جند ساله داریم صدات میکنیم

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

امیدوارم هرچی ب صلاحتونه پیش بیاد

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

انشاالله هرکاری دوست داره قسمتش بشه

ولی اسنپ خوب بتونی کارکنی روزی 1تومن میندازه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله یه نی نی سالم و خوشگل به زودی بیاد تو بغلت

مرسی عزیزم نمیاد نمیاد😭😭😭😭

خدا امام حسین امام رضا حضرت فاطمه زهرا حضرت ابوالفضل

همه رو قسم دادم نذر کردم چله گرفتم دکتر دوز داروهای چندین برابر کرد فایده نداشت