2777
2789
مرسی عزیزم نمیاد نمیاد😭😭😭😭خدا امام حسین امام رضا حضرت فاطمه زهرا حضرت ابوالفضلهمه رو قسم دادم نذ ...

عزیز دلم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟

اینقدر حرص و جوش نخور 

من شنیدم همین استرس و اضطراب جلوی بارداری رو می‌گیره

یه مدت از فکرش بیا بیرون ، به خودت و همسرت برس مسافرت برین از این حال و هوا در بیاین ان شاءالله خیلی زود یه نی نی خوشگل میاد تو زندگیتون 

هیچوقت چیزی رو به زور از خدا نخواه ، بهش بگو خیر و صلاحمو توش قرار بده و بهم یه فرزند سالم بده 

مطمئن باش صداتو میشنوه و دست خالی ردت نمی‌کنه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی شوهر من کارمنده با ۲۸ سال سابقه ماهی ۱۶ ملیون حقوق میگیرهاز شغل دولتی فایده ای نیست مگه اینکه دو ...

بخدا اسنپ از صب تا شب تعطیلی و غیر تعطیلی با دیسک گردن و اعصاب خوردی شهر همیشه شلوغ ۱۲ خالصی داره

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
دقیقاشغل ازاد شوهر بلد باشه راحت میتونه پس اندازم کنن.

ما بخدا شانسمون ب شغل آزادم نیست وگرنه هستن کسای دور ودرمون با شغل آزاد راحت ماهی ۴۰ دارن 

انشاالله هرکاری دوست داره قسمتش بشهولی اسنپ خوب بتونی کارکنی روزی 1تومن میندازه

۱ بخدا نهایت ۵۰۰ کار میکنه با این کرایه‌ای پایین خرج روغن و لاستیک بنزین و اینا چیزی نمیمونه 

عزیزم خودت لیسانس داری؟میتونی توام مشغول شی‌همزمان درآمدتون هم بیشتر میشه

ن متاسفانه ازدواج کردم و چون باید دوتامون کار میکردیم ول کردم تا قبل بچه داری هم مغازه داشتیم بعد صاب مغازه تا دید میچرخه مغازه ر گرفت ماهم دیگه نتونستیم مغازه اجاره کنیم و پولمون خرد خرد رفت 

برات دعا کردم اینقدر عمیق از ته دل بود اشکام جاری شد آخه من هم مثل تو بودم درکت میکنم چی میگیتوروخدا ...

الهی خدا دامن شما رو بزودی سبز و شوهرمنم به زودی سر ی کار درس ببرا که واقعا خدا میدونه من از بچگی سر هر چیز ساده که تمام آدما به راحتی داشتن چقد زجر کردیم 

مرسی عزیزم نمیاد نمیاد😭😭😭😭خدا امام حسین امام رضا حضرت فاطمه زهرا حضرت ابوالفضلهمه رو قسم دادم نذ ...

عزمزمه باید فقط وزن کم کنبد تو شخصی بهم پیام بدید تاراهنماییتون کنم ایشالا خیره منم مشکل شمارو داشتم چند سال با روش طب سنتی خداروشکر و دقیقا ماهی ک بیخیال شدم باردار شدم . چند تا کار ساده هس بهم پیام بده تا راهنماییت کنم 

۱ بخدا نهایت ۵۰۰ کار میکنه با این کرایه‌ای پایین خرج روغن و لاستیک بنزین و اینا چیزی نمیمونه

نمیدونم چی بگم

انشاالله هرچی صلاح قسمتت بشه

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴