2777
2789

همسرم دیروز ۲۴ ساعت شیفت بود 

امروز رو خوابید 

الانم توی پزیرایی خواب 

داداشم پیام داد بیداری گفتم اره( مجرد همون که گفتم زیاد میومد منم هواش داشتم اما دیگه شب ها که همسرم خونس جواب نمیدم ) 

داداشم پیام داد بیداری گفتم اره گفت خب غذا درست کن بیام گرسنم بیرون بودم ( سرکار نمیره با دوستاش بیرون بود

رک گفتم همسرم خستس توی پزیرایی خواب میترسم بیدار بشه تا بیدار شد بهت اطلاع میدم بیای 

بنظرتون زشت شد؟( 

راستش میشد یه کنسروی چیزی بذارم🙄همسرم لخت خواب بیدارم میشه لباس تنش کنم پتو انداختم روظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا مگ خونه ی شما هتله؟همسرتون خیلی خوبه ک چیزی نمیگ وگرنه خونه ی خودشونه با خونه ی شما اشتباه گرفته

من ک همسرم یکی بخواد تن تن بیاد خوشش نمیاد 

خودمم دوس ندارم یکی بخواد همچین کاریو کنه 

همونی که وقت و بی وقت اونجاس ؟

هتل نیس که خونت گلم 

چندبار جدی باشی میفهمهه بدت اومده

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اولویت با شوهرته که خسته بود و خوابیده تازه بهش بدم نگفتی گفتی هروقت بیدار شد خبرت میکنم درضمن بنظرم اینکه دنبال کارو اینا نیست سعی کنین یکم اینجور محبتهارو کم کنید تا یکم بفکر بیوفته برای آیندش 

اره تاپیک های قبلم هست بعد از اون تاپیک و باهم فکری شماها دیگه شبا اصلا جوابش نمیدم

اوکی

کار خوبی کردی ،ارامش ‌و آسایش محفل خانواده خودت مهمتره، الانم همسرت بعد ی کار سخت اومده استراحت کنه و باهم باشین ،لزومی ندارع ی نفر مزاحمت ایجاد کنه ،بره بیرون ی ساندویچی ،چیزی بخوره ،فکر کنه خواهرش شوهر کرده شهرستان 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
همونی که وقت و بی وقت اونجاس ؟هتل نیس که خونت گلم چندبار جدی باشی میفهمهه بدت اومده

ارع دیگه بعد از تاپیکی که زدم 

شبا اصلا جواب ندادم اونم خدارشکر دارع متوجه میشه

وای کافر دلت اومد 😢😢خب یه چیزی درست میکردی براش تو آشپزخونه میخوردخدایا هرگز مرا در چنین موقعیتی ق ...

خیلییی پررو تر این حرفاس 

با اینکه گفتم همسرم خواب اومد دم در…. الان کل چراغای خونه خاموش🙄

همسرمم خواب باید ی چی ذرست کنم

ارع دیگه بعد از تاپیکی که زدم شبا اصلا جواب ندادم اونم خدارشکر دارع متوجه میشه

خوبه گلم 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝