2777
2789
عنوان

کار عجیب جاری با جاری دیگه سر سفره غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 8162 بازدید | 161 پست
شام قورمه سبزی پخته بود شور شده بود جا نیفتاده بود،پیاز و نمک دون هم نباورده بود سر سفره ، کره هم کا ...

اوووههه این همه ایراد داره بعد آمده ازاون زن به اون کدبانویی ایراد گرفته سر سالاد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تصورش کردم با رکابی سفید و شوار خطخطی و تند تند سالاد درست میکرد ولی خدایی کارش بیش از حد بد بود ...

دقیقا رکابی سفید پوشیده بود با شلوارم مشکی میگفت ابرومو جلو ایل و طایفه بردی. زن🤣

اوه اوه منم بارها سر همین خانم با سوهرم دعوا کردم

اره این کلا از وقتی ازدواج کرده پاقدمش خوب نبوده خیلی مشکلات دارن خودشون میگن  بقران ی بار باهمین گوش هام شنیدم شنیدم میگن حسود چشم شور اصلا ی جوری ببین حساب کن این خانواده ای بود که جرات نفس کشیدن به زن نمی‌دادم داداش باباش این اومد خونه برادر شوهرم آزادی دیدولی بیشتر میخواد فتنه به پا می‌کنه انگارهنره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم