بچه من امسال کنکور دارم حال روحیم خیلی به هم ریخته اصلا روحیه ندارم مدام گریه میکنم حتی خودمم نمیدونم از خودم بدم میاد که اینقد آدم بی هدفی ام لیاقت این همه خوبی رو ندارم خیلی تایم از دست دادم الان فقط 130 روز مونده من همچنان کاری نکردم پشت کنکور هم نمیتونم بمونم چون صد در صد دیوونه میشم مدتی همش به خودکشی فک میکنم میدونم نباید آدم ضعیف باشه ولی نمیدونم دیگه مغزم نمیکشه کارم شده میرم تو اتاق درو میبندم فقط گریه میکنم امروزم مامانم گفت کاشکی بمیری همه راحت شیم از یه طرفم راست میگه من اوه دانشگاه قبول نشم دیگه عملا یه آدم بی مصرفم و زندگی کردنم بیهوده است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا کنکور اردیبهشت ۱۳۰ روز مونده؟😱حواسم نبود گفتی استرس گرفتم
فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
عصبانی شده ی چیزی گفته.حالا امسال نشد سالهای دیگه.
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ببخشیدا ولی اسکلی؟خودکشی واسه کنکور؟منم دوسال دیگه کنکور دارم ... درس اصلا تعیین نمیکنه تو بی مصرفی ...
خیلیا بخاطر درس و تحصیل و کنکور خودشونو میکشن متاسفانه 😔چند سال پیش موقعی که مریضی کرونا رایج بود دوتا پسر که برادر هم بودن بخاطر این که گوشی نداشتن درس بخونن و کلی عقب افتادن خودشونو کشتن یکی زنده موند ولی اون یکی مرد 💔💔💔
فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱