2777
2789

حالا ک ندارم ولی فکر کنم پولش🤣🤣

لطفا با لبخند وارد شوید  سه ساله خواننده خاموش بودم پس کاربر تازه وارد نیستم   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست& من امیدم ب خدا بعد خدا هم ب خداست♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خوندم چندتا از تایپیکاتو 🥺ایشالا درست شه چند سالت بوده ک عاشقش شدی

نوزده سالم بود ☹️ وای خاک تو سرم تاوان عشقمو بد دادم وای 😞

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بخدا😂

تازه بعد که قضیه منو به مامانش گفت 

مامانش مخالفت شدید کرد گفت دختری که دوست پسر داره بدرد زندگی نمیخوره 😐

شوهرمم به همشون اعلام کرد یا موافقت می‌کنین یا قید همتونو میزنم

چون تک پسر بود مجبور شدن بیان 

اینجاشم فکر کنم مثل فیلما باشه 😁

عاشق شدن تو سن کم واقعا بده آدمو کور میکنه

دقیقا خانوادم خیلی گفتن نکن ها اما عاشقیه دیگه

جالبه هنوزم عاشقشم اما نه مثل روزای اول

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝