2777
2789
عنوان

یوهوووووووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل از پسره بود؟

پسره

هیچ کمبود مالی

عاطفی

کوفتی زهرماری نذاشت برام

بهترینه بهترینننن اقا باشخصیت

من خوشی زد زیر دلم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
کاااااملا بی دلیلهیچ دلیلی ندارهو پسرع هر چقدر التماس بازم قبول نکردم برگردم:)یک عدد خر می‌باشم ماما ...

پشیمون میشی ها

اگر اخلاقش اوکیه خوشت میاد ازش لگد نزن به شانست

دیگه بچه خوبی شدم)) ایدی تلگرامم @fati200030 حس ششم) ای کاش هرکسی خیانت میکرد حکمش اعدام بود چه زن چه مردد 

اینا همه از الودگیه هواست 😂😂😂

تا حالا شهر ما الوده نشده:)

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خودتم نمیدونی چته باباخدا آدمای تاکسیکی مثل تورو نصیب هیچکس نکنه

میخواستم تموم شه

ولی نمیدونستم چطور بگم چون هیچ دلیل قانع کننده ای نداشتم

کاش میتونستی درکم کنی💔

فقط اگه یه وزیر رلت بوده، اینطورهوگرنه توهم زدی😁

وزیر نبود ولی 

مالی خیلی سرترن

خانواده اصالت شخصیت شعور...

دلیلی نداره یهو سرد شدمهیچ اتفاقیم نیوفتادهولی نمیتونم تحمل کنم رابطه رونمیدونم...نمیدونم چی به سرمو ...

فکرکنم خوشی زده زیر دلت

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

میخواستم تموم شهولی نمیدونستم چطور بگم چون هیچ دلیل قانع کننده ای نداشتمکاش میتونستی درکم کنی💔

ن نمیتونم درکت کنم

آدمای امثال شما ضربه های شدیدی ب روح و روان طرف مقابل میزنن

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40