2777
2789
عنوان

برقا رفته تو تاریکی موندم شوهرم خونه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 130 پست
ماهم برق نداریم کارمو ول کردم اومدم نی نی سایت

حالا خوبه خطتون همراهه

سمت ما اکه برق بره،ایرانسل باشی خط گوشیتم کامل میرع،نت که هیچچچ

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه ما هم امروز ۳ ساعت رفت .تازه آبمون هم قطع میشه .مگه قرار نبود دیگه برقا نره😐

برای ماهم روزی ۳ ساعت قطع میشه  ماهم برق بره اب نداریم 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

واسه ما هم امروز ۳ ساعت رفت .تازه آبمون هم قطع میشه .مگه قرار نبود دیگه برقا نره😐

مگه قرار نبود دیکه مازوت نسوزونن؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

هنوز هواروشنه ک 

کجا زندگی میکنید

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
کنتور برق ,،🤣

برو بالاتر 😄🫤

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

برای ما ساعت ۱۲ تا ۲ رفت، الان دوباره قطع شد، چندبار در روز ؟؟ آبم قطع میشه چون پمپ کارنمیکنه، خونه یخ کرده، رفتیم زیر پتو

کجایی‌که قراره از دی گاز هم قطع بشه

توروخدا راست میگین؟

اخه یعنی چی 

اینا با حیوون فرقی دارن مگه....

پس ماهایی که زمستون زایمان میکنیم چه خاکی تو سرمون کنیم 

خودمون به درک نوزادمون چه گناهی کرده

اخه فندک گاز کار نمیکنه با کبریتم روشن میشه ولی تا دستمو از شعله برمیدارم گاز خاموش میشهشارژ گوشیمم ...

یکم بیشتر باید نگه داری تا گاز روشن بشه   

دیگه چاره ای نیس امشب دیرتر شام بخورین 

بالاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه ....

واسه ما برق که میره انتن و اینترنت هم میپره ، شما چجوری داری ؟

ماهم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗