2777
2789

۳ سال. اقدامم دیگ خسته شدم بخدااا......الان ۳ روز مونده ب پریودی کمردرد سردرد دارم ....این ماه ۶ تا فولیکول داشتم قرص لتروزول خوردم ولی آمپول hcg نزدم دکتر گف نمیخواد .... بنظرتون امکان بارداری هست ،شوهرم این ماه فهمیدم واریکوسل داره ولی آزمایشش خوب بود تقریبا.....چیکار کنم تروخدا دعا کنین دیگ خسته شدم 😭😭😭😭😭😭😭

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭

با اینکه از بچه متنفرم و هیچوقت حتی نمیخوام مادر شم

ولی عمیقا دلم برای تاپیکت گرفت و برات دعا میکنم❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اینکه از بچه متنفرم و هیچوقت حتی نمیخوام مادر شمولی عمیقا دلم برای تاپیکت گرفت و برات دعا میکنم❤

وای تو دقیقا تفکراتت مثل منه :)))با این تفاوت که من رشتم ریاضیه :)

همونی که مثل دستاش سرد بود :)

منم دوساله اقدامم و ی سقط داشتم 

پریروز موعدم بود ک نشدم دیروز بیبی زدم منفی بود اما همچنان پریود نشدم نمیدونم چرا اینجوری میشه ،بخدا منم خسته شدم میخوام مامان بشم خداجونم چرا به ماها نگاه نمیکنی ،خدایا به خداااا گناه داریم کمکمون کن😭😭😭😭😭

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
با اینکه از بچه متنفرم و هیچوقت حتی نمیخوام مادر شمولی عمیقا دلم برای تاپیکت گرفت و برات دعا میکنم❤

😭😭😭😭😭😭

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭

اسی اول این استرس و اظطراب رو دور کن تو مشکلی نداری باردار میشی انشاالله فک نکن بزار بارداربشی هر چی فکر کنی دورتر میشه 

در ضمن زیاد له له نزن واسه مادر شدن دیر نیس اول زندگی کن و به خودت برس بعد بچه بخدا هیچی نداره هیچی نعمته اما دردسرش زیاد دیگه خودت فدا میشی

من که دو بار آی یو آی کردم چی بگمنزدیک پنج ساله دوا دارو میخورمتازه هم فهمیدم باردار نیستم حالم خیلی ...

😭😭😭😭😭😭😭

نمی‌دونم چرا دلم برات روشنه 🌿🌷

دلم قد بزرگی خدا گرفته 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭