2777
2789
عنوان

چرا من بدبخت مادر نمیشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 44 پست
پیش کدوم دکتر رفت؟ کدوم شهر

طفلک همه جا رفت تهران مشهد یزد 

شیرازم که خودمون هستیم تمام دکترا رو رفت چند بار ای وی اف شد ولی براش نمی موند 

پیش دکتر رستمی ای وی اف کرد ...دکتر معروف و خیلی خوبیه 

خانم دکتر عمویی هم کارشون خوبه شیراز تو بیمارستان زینبیه هم هستن 

وای تو دقیقا تفکراتت مثل منه :)))با این تفاوت که من رشتم ریاضیه :)

😅

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوساله اقدامم و ی سقط داشتم پریروز موعدم بود ک نشدم دیروز بیبی زدم منفی بود اما همچنان پریود نشد ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭

وای تو دقیقا تفکراتت مثل منه :)))با این تفاوت که من رشتم ریاضیه :)

تفکرات من تقریبا مخالف ایشونه 

ولی قشنگی زندگی به همیناست 

از همین مخالفت ها و تفاوت ها کلی درس زندگی میشه آموخت💝

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

با اینکه از بچه متنفرم و هیچوقت حتی نمیخوام مادر شمولی عمیقا دلم برای تاپیکت گرفت و برات دعا میکنم❤

امضات...

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند...

با اینکه از بچه متنفرم و هیچوقت حتی نمیخوام مادر شمولی عمیقا دلم برای تاپیکت گرفت و برات دعا میکنم❤

این حس نفرت با آرمان هات در تناقضه

نه که بگم حتما بچه دار شو و ...نه اصلا

این حس منفی و تنفر نسبت به یه موجود جلوی رشد روح میگیره

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
امضات...

و امضای تو....🖤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

این حس نفرت با آرمان هات در تناقضهنه که بگم حتما بچه دار شو و ...نه اصلااین حس منفی و تنفر نسبت به ی ...

آرمان های من امضامه

خوشم نمیاد...... دست خودم نیست الان من میتونم تورو مثلا عاشق خودم بکنم نه؟ وقتی متنفر باشی دست خودت نیست

متنفررررم