2777
2789

منوجاریم چندسال بود قهربودیم حنابندونم دعوتش نکردم ولی هروسیم چرا ولی الان عروسی خودشه هم حنا هم عروسی دعوتم کرده برم حنابندونش؟همین دختر تا خواست عروسیش بشه اومد باهام حرف زد سالپیش جواب سلامم روهم نمیدادن زن وشوهر مقصر اصلی جاریم بود کلی هم باگوشامون شنیدیم غیبت منو به مادرشوهروبقیه میکرد چها ماه پیش

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بابا برو کشش ندید یه عمر قراره با هم زندگی کنید

باجاری؟😂

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

دلم نمیکشه برماصلا یجور دختر مارمئزیه

ارایشگاه برم؟

من تزم تو زندگی اینه که اگه کسی بهم بدی کرد من بهش خوبی کنم یا حداقل بدی نکنم

اگه خیلی مساله ناجوری نبوده و دلشکستگی خاصی نبود میرفتم من

مخصوصا اینکه برادر برای برادر خیلی مهمه 

همسر برادرا نباید رابطه شونو خراب کنن

بعد یسوال 

فامیلید؟ یا از قبل دوستی داشتید؟ اخه چجوری چند ساله قهرید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من تزم تو زندگی اینه که اگه کسی بهم بدی کرد من بهش خوبی کنم یا حداقل بدی نکنماگه خیلی مساله ناجوری ن ...

اره فامیلیم خب نامزد بودیم این همه سال

من تزم تو زندگی اینه که اگه کسی بهم بدی کرد من بهش خوبی کنم یا حداقل بدی نکنماگه خیلی مساله ناجوری ن ...

من بخدا کینه شتریم دست خودم نیست

دیگه دعوت کرده برو اما دور بشین

بذارببینم چی میشه مراسم حنا جمعه هست 

من بخدا کینه شتریم دست خودم نیست

کینه اول وجود خود ادمو از بین میبره 

با تمرین و یه سری اقدامات میشه درمان کرد

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
باجاری؟😂

آره برو حتما 

به هر حال جاری هم بخوایم یا نخوایم جزو فامیل حساب میشه 😆😁

قشنگ تیپ بزن لباس شیک بپوش حالا شب حنابندون هم آرایشگاه نرفتی اشکال نداره ولی شب عروسی حتمااا برو