2777
2789
عنوان

کم بدبختی داریم فک کنم از روی صدا عاشق شدم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 174 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدا ..بوی خوب..و ادب و شخصیتخیلی جذابه برای پسر

حق یا چه

همینجوری الکی الکی دلم رفت من با اینا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من دیدم طرف صداش قشنگ ولی قیافش ب شدت زشت

اینو منم دیدم

باید حضوری صدا رو بشنوی

که چهره رو هم ببینی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
حق یا چههمینجوری الکی الکی دلم رفت من با اینا

😁

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
ای هول

اگه به پر و پای طرف می پیچید اون موقعه میشد هول

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
حالا خوبه تو از رو صدا کراش میزنی من از رو بوووو 😂😂😂

تو دیگه خیلی وضعت خرابه حاجی 😂😂😂

البته منم یه بار یه پسره از کنارم رد شد انگار با ادکلن دوش گرفته بود انقدر بوش خوب بود تا دور بشه همینجوری نگاش کردم 😟🙂‍↔️

تو دیگه خیلی وضعت خرابه حاجی 😂😂😂البته منم یه بار یه پسره از کنارم رد شد انگار با ادکلن دوش گرفته ...

هعی تف توش اخه ببین طرف شبیه میمون هم باشه اما اگه بو خوبی بده من دل از کف میدهم🤣🤣🤣

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خدا رو شکر واسه من صدا و تصویر خوبهدست به گیرنده هاتون نزنید😂😂😂😂

اینجوری گفتم اسی شب خوابش ببره

مال خودمم خوبه😛😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎