2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هفته ای ۹۰۰ گرم‌ گوشت با دو کیلو مرغ میخورمب۱۸ تا تخم مرغدیگه داره حالم به میخوره بخدا

رژیمی مث من 

منم خسته شدم ول کردم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اینجوری بصرفه تره درسته ?همسرم خیلی اصرار می‌کنه میگه بهتره

اره خیییلی بهتره،ما گوشت بره استفاده میکنیم طبعشم گرمه، مادر شوهرم اینام دوتا سرمیبرن یکیشو کلا چرخ میکنن

من برای بچه ها هر روز یه وعده رو گوشتی میزارم. ولی مقدار کم. خودم زیاد برام مهم نیست. گوشت چرخی و مرغ اصلا دوست ندارم. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الهی بمیرم برا مادرم..امروز میگفت میدونی دلم چ میخواد؟گفتم چی..گفت کباب برگ..بغض کردم..۶ ماهه کلا گو ...

گوشت از اکالا و رفاه بخرین. کیلو ۳۰۰ تومنه

اکثر مردم همینا رو میخرن. ما هم دیگه گوشت کیلو ۷۰۰ و ۸۰۰ نمیتونیم بخریم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الهی بمیرم برا مادرم..امروز میگفت میدونی دلم چ میخواد؟گفتم چی..گفت کباب برگ..بغض کردم..۶ ماهه کلا گو ...

عزیزم گوشت تو کوروش کیلوی۴۰۰تومن ینی هیشکی سرکار نمیره ماهی یک بسته بخرین الان حقوق کارگر روزانه۵۰۰تومنه

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
اره رژیمم نون با برنج هیچی نمیخورم فقط گوشتدیگه دارم بالا میارم از گوشت خوردن

منم اینطوری بود چهار ماه خوب کم کردم

ولی روزایی که تمرین داشتم برنجم داشتم 

سخته ول کردم کم میخورم فعلا ثابتم

خیلی سخته 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون