2777
2789
پس چرا من دوقلو شد آخه ما اصلا ارث هم نداریم🙂

منم قبل بارداریم خوردم .اما دوقلو نشد.

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزی سه تا از پنج پریود خوردم و روز ۱۴ بدون اینکه سونو انجام بدم آمپول زدم ولی همش دارم میپرسم میگن ...

از ۵ پریود تا روز ۷ یا روز ۱۴؟

چند میلی گرم بود؟

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
عزیزمم ان شاالله ک میشه برا ما اقدامیا هم دعا کن

من دوسال خودمم اقدام بودم راهی نبود ک نرم ..ولی وقتی ک ملا نا امید شدم شد آمیدا به خدا باشه عزیزم انشالله خیلی زود دامنت سبز میشه 

مرسی عزیزم دکترمم گفت ربطی ب لتروزل ندارن😂 ولی برا عجیب بود دلیلش چی بود چون نداریم اصلا

من میدونم دلیلش چیه ...

خواست خدا   

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من دوسال خودمم اقدام بودم راهی نبود ک نرم ..ولی وقتی ک ملا نا امید شدم شد آمیدا به خدا باشه عزیزم ان ...

ممنونم ازت 

برای اینکه دوقلوهات سالم باشند و سالم بغلشون بگیری برات ۱۰ تا صلوات فرستادم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اره دکتر داد ولی ازش پرسیدم میگه ربطی به دارو ها ندارد رحمت آماده بوده ک دوقلو شده

الان خیلی دارو هاست که میگن باعث دوقلو میشه 

شایدم اینم باشه بزن تو نت سرچ کن ببین 

منم خیلی دوست داشتم دوقلو داشته باشم جالبه هیجان دارع

نه تا روز ۹خوردم کلا پنج روز خوردم

سر خود آمپول زدی یا دکتر داد؟منم ماه پیش سینال آف لترو با هاش سی جی زدم ولی نشد البته اقدامم مرتب نبود من ی دونه لترو می‌خوردم از روز ۳تا روز ۷

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
سر خود آمپول زدی یا دکتر داد؟منم ماه پیش سینال آف لترو با هاش سی جی زدم ولی نشد البته اقدامم مرتب نب ...

من دوسال اقدام بودم عزیزم دکتر همش میداد خیلی زیاد زدم ولی این بار آنگار فقط خواست خدا بود ک اینجوری شد اصلا غصه نخور من دوسال زندگی نکردم از فکرو خیال الان پشیمونم چون بلاخره شد اشتباه منو نکن بگرد و لذت ببر موقش برسه خدا میده