2777
2789
عنوان

میخوام تو ماشین شوهرم شنود بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم اخه گفت بجون بچهامون که من هیچ جوره خیانتی بهت نمیکنم

ببین شوهر من قیافش خیلی مثبته و خودشم همینطور

ولی خیانت کرد

مشاور گفت مرد اگر هم نخواد یک سری لوندی و ناز کردن را ببینه شل میشه 

ببین هر کاری صلاح می دونی بکنفقط از الان بدون که قراره با اون اطلاعات چکار کنی!سنگ نچتو اول با خودت ...

هممممین من خونه بابام خیری ندیدم با شوهرمم روزای خوبی داشتم والان بچه کوچیک واگه خدایی نکرده با این کارش روبه روبشم نمیدونم چیکارکنم 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

معلومه ک ی چیزی هس بنظرم محل کارش بذار همم تو ماشینش یاهم خودت برو مخل کارش هر روز بمون اونجا یکاری ...

نمی تونم بچهام دوقلو کوچیکین همه جور دستم بستس فقط با شنود میتون مچشو بگیرم

شنود نزار مطمین باش با همنولی چرا انقدر حقوقش کمه ماهی پنج تومن چیه خدایی

دختر مدرسه میره نصف روز کلا ۲ میاد تا ۶ ولی نمیدونم چدا تا ۸ اونجاس

امیدوارم که واقعی نباشه ولی کاملا واضحه عزیزم اگر به دفعات زیاد برسونه کسی رو ایرادی نداره اما باید ...

نه محبتومیکنه و رابطه مونم هفته ای ۲ بار هست نرمال و اصلا از اون دختره هیچی نمیگه که همش حرفش باشه

اخه همین دیگه دختر واسش عزیز شده تو پیج کاری منو فالو نداره ولی دختررو داره

برو تو کارگاه و یه دعوا و جنجال درست و حسابی جلوی دیگران و شوهرت راه بنداز و دستش رو بگیر و بنداز بیرون

دختری که وقیحه و به مرد متاهل این قدر نزدیک میشه، باید چنین رفتاری باهاش کرد. حساب دست شوهرت هم میاد. دیر بجنبی زندگیت خراب میشه و خدانکرده بلا سرت میاد. منتظر جمع کردن مدرک نباش.

برو تو کارگاه و یه دعوا و جنجال درست و حسابی جلوی دیگران و شوهرت راه بنداز و دستش رو بگیر و بنداز بی ...

اشتباهه اینکار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه محبتومیکنه و رابطه مونم هفته ای ۲ بار هست نرمال و اصلا از اون دختره هیچی نمیگه که همش حرفش باشه

یکی دوباربرومحل کارش اگرچیزی باشه شایدکسی،نامحسوس،بهت بگه

واینکه بگو بهش باتاکیدکه اون دختر بیشترازبقیه کارگراش نگه نداره

دلسوزی الکی کار دست آدم میده

روگوشی شنود برنامه بزار

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

یکی دوبار بچه ها رو بذار پیش کسی 

برو‌کارگاه

حرفی نزن رفتار خاصی هم با شوهرت نداشته باش

فقط دختره رو خیره خیره نگاه کن، انگار چیزی می دونی

با مادرش حرف بنداز که من برادرهام خیلی شر هستن. اگر چیزی توی زندگیم پیش بیاد یه دفعه دیدی خون بپا می کنن.

و خدا برای من کافیست.....