2777
2789
عنوان

بچه ها من اگه عطر به لباسم بزنم نمیتونم تحملش کنم اصلا شمام اینطورید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 27 پست

من بوی بعضی ادکلنا باعث میشه حالت تهوع بگیرم. همه شونم فیک و تقلبی هستن. با ادکلنای ارجینال اینطوری نمیشم. معلوم نیست توش چی میریزن. احتمالا مواد سمی داره که اینطورن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره منم عاشق بوی شوینده هام برعکس خیلیارو دیدم از بوی شوینده متنفرن رو لباسشون هرکی یطوره

نه اتفاقا منم خیلی دوست دارم

وقتی یکی لباساش بو شوینده میده تو ذهن میاد که طرف خیلب تمیزه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

عطر تلخ و تند سردرد میشم حساسیتم دارم ابریزش بینی میگیرم ولی از اونطرفم دنبال پخش بوی زیادم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بابای منم😆😆😆

وایی بابای من برعکسه راه به راه هرجا میره از اون عطر بو تند و گرما رو میخره

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

نه اتفاقا منم خیلی دوست دارموقتی یکی لباساش بو شوینده میده تو ذهن میاد که طرف خیلب تمیزه

وای دقیقا😂ولی من متاسفانه نمیدونم چرا موفق ب بوی شوینده گرفتن لباسام نمیشم 

مامانم وقتیولباسامو میشوره بوش میمونه ولی

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
وایی بابای من برعکسه راه به راه هرجا میره از اون عطر بو تند و گرما رو میخره

من بابام سردرد میگیره 

حتی از بوی دودم این شکلی میشه

برا همین هیچوقت جلوش یا تو ماشینش عطر نمیزنم

مردم آزاری نمیکنم😁

وای دقیقا😂ولی من متاسفانه نمیدونم چرا موفق ب بوی شوینده گرفتن لباسام نمیشم مامانم وقتیولباسامو میشو ...

خب من فهمیدم بعضی شوینده های عطردار استفاده میکنن

شاید تو کم شوینده میزنی

من بابام سردرد میگیره حتی از بوی دودم این شکلی میشهبرا همین هیچوقت جلوش یا تو ماشینش عطر نمیزنممردم ...

عاخی کار خوبی میکنی

خب من فهمیدم بعضی شوینده های عطردار استفاده میکننشاید تو کم شوینده میزنی

نه بابا کم هم نمیزنم والا

فکروکنم مامانم برا اینکه بو خوب بمونه اخر سری خوب اب کشی نمیکنه😂

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نه بابا کم هم نمیزنم والافکروکنم مامانم برا اینکه بو خوب بمونه اخر سری خوب اب کشی نمیکنه😂

🤣🤣اره اینم هست