2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جیگر😑

من بدم میومد یه ذره هم نمیتونستم بخورم الان عاشقشم😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

خوشبختم 😂😂

من بیشتر😍😂

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من بدم میومد یه ذره هم نمیتونستم بخورم الان عاشقشم😂

من از روزی که یادمه تو عمرم دوسش نداشتم😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من بیشتر😍😂

غذا چی دوست داری کلا میخوام ببینم شبیه منی یا نه😂😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

من از روزی که یادمه تو عمرم دوسش نداشتم😁

من ۲۱ سال عمرم بدون جیگر گذشت😂😂😂

😂 حتی کله پاچه

کله پاچه که خیلی خوبه

غذا چی دوست داری کلا میخوام ببینم شبیه منی یا نه😂😂

باورت میشه غذا مورد علاقه ندارم بجاش عاشق مغزیجات و تنقلاتم ولی خب بنظرم جوجه کباب رو بیشتر از بقیه غذا ها دوست دارم 

شما چی؟

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

باورت میشه غذا مورد علاقه ندارم بجاش عاشق مغزیجات و تنقلاتم ولی خب بنظرم جوجه کباب رو بیشتر از بقیه ...

من بعضی چیزارو دوست ندارم ولی میخورم،فست فود دوست دارم مخصوصا پیتزا،قیمه دوست دارم مرغ دوست دارم،برنح دوست دارم ماکارونی با ترشی سالاد گوجه بادمجون همینارو یادم میاد فعلا،ادم بدغذایی نیستم ولی خب رتبه بندی ان غذاها

با سالاد ماکارونی

دقیقاااا

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.