2777
2789
عنوان

مدیتیشن و مراقبه عالیه عالی 😍

79 بازدید | 18 پست

من حدود یک سال و نیم هست که شوهرم خودم و دخترم رو ترک کرده. خیانت کرد، دست بزن داشت، خانواده به شدت سمی و مداخله گر داشت.خودش شدیدا بچه ننه بود و تحت سلطه مادرش و خواهراش، خسیس، بددهن و خلاصه کلکسیون کاملی بود واسه خودش.

دقیقا سه ماه بعد از زایمان خودش و خانوادش بلایی سرم آوردن که تا مرز خودکشی رفتم. افسردگی زایمانم کم بود، خیانت خودش و بلاهای خونوادشم اضافه شد... دیگه خودتون تصور کنین چه وضع روحی داشتم

این یک سال و نیم هم که ولمون کرده از هیچ نامردی و اذیت وآزاری دریغ نکردن.

دزدیدن بچه ۸ ماهه م،تهمت دزدی، ناموسی ، تهدید به اسید پاشی، توهین و کتک کاری خانوادم.... خلاصه که چی بگم داغ دلم تازه میشه. فقط گفتم که عمق فاجعه و شرایط داغون روحیمو بدونین

اما چند ماهیه شروع کردم به مدیتیشن و یوگا و مراقبه. خیلی خیلی خیلی حالم خوبه خداروشکر. اصلا افکار منفی و آزاردهنده قبل رو ندارم.افسرده نیستم دیگه حس خیلی خوبی دارم.با اینکه طلاقم نمی‌ده و بلاتکلیفم گذاشته و اذیت و آزارهاش پابرجاس، ولی اصلا من حس ناراحتی و نگرانی ندارم.

می‌خوام بگم اگه از لحاظ روحی مشکل دارین حتما انجام بدین واقعا عالیه.

البته سر خود و ناآگاهانه انجام ندین حتما زیر نظر مربی باشه. ممکنه به خودتون آسیب بزنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خانم قوی😍😍

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
یه سری اصول و تمرین داره. ذهنت رو اول از همه باید ساکت کنی. خالی بشه ذهنت

میشه یه خرده بیشتر توضیح بدی😥 من خیلی دلم مبخواد مدیتیشن کنم ولی اصلا وقت کلاس یوگا رفتن ندارم یعنی اصلا برنامم خالی نمیشه 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

مدیتیشن خالی کردن ذهن،،اوایل بتظر کار خیلی سختی میادشما حین انجام این مدیتیشن از نمک هم استفاده میکن ...

کار سختی که هست تقریبا مخصوصا اگه خیلی درگیری های ذهنی داشته باشی ولی شدنیه.

تاحالا نه نداشتم. ولی سرفصلهای بعدیشون داره. انواع اسماج و سنگهای انرژیم اضافه میشه