2777
2789
عنوان

مامانم و خواهرم به شوهرم بی احترامی میکنن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 23 پست
دوتا سلیطه تو زندگیتبا نامزدت حرف بزن بگو میشه زودتر بریم سر خونه زندگی بعدش هم تو خونت بخون درستو م ...

من حتی دارم درس میخونم از اول تا الان هزینه های دانشگاهمو شوهرم داده 

بعد مامانم میگه درستو ول کن برو کار کن قسط وام ازدواجتو بده انگار من به دست و پا شون افتادم گفتم الا و بلا همین الان شوهر میخوام اونوقت این خواهرم میگه می‌خوام برم روانشناسی بخونم مامانم هم گفت واسش مطب می‌زنیم هروقت هم خواست ازدواج کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزی که به ذهنم اومد اینه که اصلا از مسائل شخصی خودت و شوهرت پیش خانوادت حرف نزن

از بدی ها و خوبی های شوهرت هم نگو

پول هم خاست بزنه به کارتت هم هیچی نگو به خواهرت

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
موقعیتشو ندارید زودتر عروسی کنی بری خونه خودت؟حسادتتو میکنن چون نمیتونن مثل تو باشن پیشرفتتو میبینن ...

خود نامزدم میگه کار میکنم سر یه سال بریم سر خونه زندگیمون 

به مامانت بگو به خاطر همین حرفها و رفتارت زود ازدواج کردم عروسی بگیرم حتی نمیام بهتون سر بزنم، به خواهرتم بگو نوبت خودت هم میرسه تلافی همه این حرفها و رفتارت رو سرت در میارم

اینا دیگه کین خدا شفاشون بده😐

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
من حتی دارم درس میخونم از اول تا الان هزینه های دانشگاهمو شوهرم داده بعد مامانم میگه درستو ول کن برو ...

تو یه دختر موفق میشی ذات بد هرچی بدوئه یه هیچ جا نمی‌رسه، مامانت مشکل داره 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
خود نامزدم میگه کار میکنم سر یه سال بریم سر خونه زندگیمون

خداروشکر

درسته خانوادتن ولی اگ میخای زندگیت ارامش داشته باشه فقط فاصله گرفتن جوابه. اینایی ک تو میگی خونه خودتم میان اذیتت میکنن خاستن خونت بیان هم بهونه بیار نیستی و فلان. وگرنه این رفتاراشون جلو شوهرت باعث میشه وقتی خودتون بحثتون شه شوهرت رفتاراشونو بکوبه رو سرت ک خانوادت فلانن بیسارن

البته انشالله شوهرت مرد خوبی باشه اینطور نگه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
به مامانت بگو به خاطر همین حرفها و رفتارت زود ازدواج کردم عروسی بگیرم حتی نمیام بهتون سر بزنم، به خو ...

همچین مسخره می‌کنه انگار قراره در آینده شوهر خودش میلیونی به حسابش پول بزنه 

همچین مسخره می‌کنه انگار قراره در آینده شوهر خودش میلیونی به حسابش پول بزنه

خدا کنه شوهر پولداری گیرش بیاد وگرنه شوهره رو درسته قورت میده

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤