2777
2789
کم داری از این جوابت معلوم شد فقط عقده گشایی داری میکنی 😒😒

جواب یه آدمی که بهم توهین میکنه درحالی که عنوان تاپیکم نه بی احترامیه نه توهین همینه

بهم یاد ندادن در مقابل بی احترامی یه ادم گستاخ سکوت کن

شخصیتم اجازه نداد مثل خودش جوابشو بدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شهر ما یه عطر فروشی هست خیلی عطراش خوبن 

چند روز پیش یه پنج گرمی گرفتم 400 تومن گرمی هشتاد یعنی انقدر بوش خوبه که نگم برات 

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

من از ۱۷ سالگی عاشق بوی ادکلن اصلی اونتوس بودم همیشه دوست داشتم‌یکی داشنه باشم

شخصیت و اولویت ها و انتخاب های آدما متفاوته تعریف شون از احساس شادی عمیق و درونی متفاوته ، اگر تا این حد برات مهمه و توی ذهنت بزرگه بخر 

ولی من اگر بخوام برای خودم هم هزینه کنم باز ترجیح میدم خرج سفر کنم تا ادکلن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

یه تومنشو بده من دعات میکنم 😂

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
جواب یه آدمی که بهم توهین میکنه درحالی که عنوان تاپیکم نه بی احترامیه نه توهین همینهبهم یاد ندادن در ...

من بهت توهین نکردم خدا شاهده اون حرف رو محض فان گفتم از کاربر های اینجا یاد گرفتم 

گستاخ هم خودتی عزیزم 😘

🙂🙃
اینهمه کاربر بهت گفتن احمق اونوقت چرا به من میتوپی ؟؟؟ اونی که عقده داره تویی که میای میگی اگه داری ...

کسی بهپم نگفته احمق اما دارن محترمانه راهنمایی میکنند اما توییی فکر میکنی همه بخاطر یه ۱۸ میلیون عقده گشایی میکنند واقعا خدا به دادت برسه 

حق نداری وقتی بهت بی احترامی نکردم بهم توهین کنی

خودم کار کردم پول جمع کردم‌دوست دارم برای خودم خرج کنم داشته باشم بیشترشم میخرم اومدم نظرسنجی کنم نه که شما بیای توهین کنی

متاسفانه روحیاتم اینطوریه . از بچگی اینطور بودم :( سخته برای خودم خرج نکنم بدم نیازمندان واقعی.ولی م ...

سعی کن اول خودتو ببینی 

کارت خیلی خوبه ها اما گاهی ب خودتم چیزای گردن بخر

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سعی کن اول خودتو ببینی کارت خیلی خوبه ها اما گاهی ب خودتم چیزای گردن بخر

باشه . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

اره دیگه

ادکلن تا ده تومن خوبه بالای ده تومن افراط دیگه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اگر اورجینال و اصل باشه بله ارزش داره بنظر من 

البته اگر مشکل مالی نداری

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
هر گوهی دوست داری بخوری بخوووور 😘

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

من نه به کسی توهین کردم نه فحش دادم این طرز صحبت این کاربره واقعا متاسفم تو سایت عمومی همچین کلماتی به کار میبرن