2777
2789
عنوان

دوستم رفت خارج بهم نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدشم تو خانواده طرف ۵ ماهه بارداره بعدا ما متوجه میشبم

بعضی ها هم مهاجرت میکنن بعدادمیفهمیم

شده حتی یک ماه مونده به عروسی فهمیدیم طرف نامزد کرده اینا عقد و عروسیشون باهم بوده

ی تبریک میگیمو تمام

چون ماهم هیچ چیزی به هیچ کس نمیگیم 

بعدشم تو خانواده طرف ۵ ماهه بارداره بعدا ما متوجه میشبمبعضی ها هم مهاجرت میکنن بعدادمیفهمیمشده حتی ی ...

من میگم از هم خداحافظی میکردیم چون دیگه برنمیگرده دلم براش تنگ میشه

اتفاقا سر منم اومده😂باهم دوست بودیم شوهرامونم باهم دوست چندساله بودن بچه ی عزیزم هاپومو بهشون دادیم ،عروسی کردن دعوت نکردن چند وقت بعدشم رفتن از ایران بهمون نگفتن بعد جالب ک اون محل من نذاشت منم هیچیش نگفتم اما خب ب نظرم مشکل روحیم داشت یکم عقده ای و حسود بود و فکر میکرد همه ب شوهرش چشم دارن بیخیال اینجور ادما الانم سگشو ول کرده اینجا پیش مامانش رفته دنبال عشق و حالش،این ادما حکم جوش دارن میان میترکن میرن🤭🤭😂😂😂

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

بنظر من حق داشته که به کسی نگه.چون احتمال می‌داده ته دلش رو خالی کنید با حرفاتون ولی اینکه به اون دو ...

من هر حرفی میزدم اون مجبور بود با خانوادش بره کاری به حرف من نداشتن

دوست من جمعه اش خونه ما دعوت بودیم.. دوست دوازده ساله.. فرداش مهاجرت کرد بهمون نگفت . منم باهاش دوست ...

من دوست بیست ساله داشتم تا یک هفته بعد از رفتنم از ایران بهش چیزی نگفته بودم 

جالب‌تر اینکه دوست و همکلاسی خودم تو انگلیس تا یکماه بعد اومدنش به لندن به خواهر خودش گفته بود دارم میرم ترکیه