2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

169 بازدید | 16 پست

قبل ازدواج این خصلتشو پنهون کرده بود

بهم خرجی درستی نمیده، خودش و خونوادش تا حالا واسه تازه عروسشون یه تیکه طلا نخریدن، خودشونو میزنن به خریت و اصلا حرفشم نمیزنن، منم روم نمیشه چیزی بگم

همه‌‌ی لباسام واسه دوران مجردیمه

بعد عقد یکم وزن اضافه کردم، کاپشنم وقتی زیپش بسته میشه تنگه، ولی چون هوا سرده و شوهمر برام نمیخره مجبورم همونطوری بپوشم

با این که خونه زندگیمون جداست هنوز از پدرم پول تو جیبی می‌گیرم

چند روز پیش با پس‌اندازم از یه تیکه طلای کوچیک واسه خودم خریدم، وقتی شوهرم دید واسم قیافه گرفت و ناراحت بود، انگار دوست داره من همیشه محتاج و بدبخت باشم وگرنه احساس خوبی نمی‌گیره، یا شایدم انتظار داشت واسه اون طلا خریده باشم چون همیشه براش کادوهای خوب میخریدم

ولی خودش واسه من هیچی نخریده

بخدا من هیج خرج اضافه‌ای نمیکنم ولی همش بهم میگه ولخرجی، نه دائم آرایش میکنم نه دیگه آرایشگاه میرم، نه باشگاه میرم،قبلا تو مجردیم همه‌ی این کارا رو میکردم، الان یه افسرده‌ام که تو خونه زندانی شدم و کلفتی میکنم

خیلی به وضعیت مالی خونوادم من حسادت میکنه، یه بار مستقیماً گفت آرزو میکنم بابات ورشکست شه، در حالیکه خونوادم دائم بهمون کمک میکنن همه جوره، نمیدونم چطور دلش میاد

همش میگه تو توی بچگیت هیچی کم نداشتی خب من چیکار کنم الان برگردم به گذشته به مامان بگم منو بندازن تو جوب تا خیالش راحت شه؟😐 انگار داره انتقام بچگی منو میگیره، چون خودش باباش خسیس بوده داره عقده‌هاشو سر من خالی میکنه

عذر میخوام اینو می گم

چقدر همسرت بی چشم و رو و بی شعوره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه عروسیت هم طلا نخریدن؟؟چه عقده ای و گشنه

نه اصلا، حتی سر عقد یه تیکه طلا بهم ندادن

خودشونو زدن به کوچه علی‌چپ، حتی از عروسی هم حرفی نمیزنن

واسه یلدا هم هیچ خبری ازشون نیست

میگن نداریم ولی دارن و خساست میکنن

منم با اینکاراشون احساس بی ارزشی می‌گیرم، واسه همین کم کم جمع میکنم واسه خودم طلاهای کوچیک میخرم، که جلوی بقیه آبروم نره

شوهرم تو محبت کردن هم خسیسه و کنتور می‌ندازه، بارها بهم گفته تو لیاقت محبت نداری

واقعا خیلی شکستم و داغون شدم، کاش خونه‌ی بابام می‌ترشیدم و هرگز ازدواج نمی‌کردم

یه بار یه پاگشا دعوت شدیم لباسام هم قدیمی و کهنه بود مادرم دلش برام سوخت گفت بیا بریم من برات یه چیزی بخرم

از این ترحم جیگرم سوخته

شوهرمم اونجا بود خودشو زد به نشنیدن

از خانوادت به هیچ وجه کمک نگیر چون اکثر آقایون کمک خانواده خانومشون به چشمشون نمیاد 

اگه طلایی میخری صرفا برای پس انداز باشه و نذار همسرت بدونه 

اگه چیزی برای تو خونه میخره خیلی ذوق کن 

چه عیبی داره بزار هراز گاهی فکر کنه بهش محتاجی چون تا وقتی که بدونه هیچ کم وکسری نداری و یه جورایی ازش بالاتری اعتماد به نفس نمیگیره مردی هم که اعتماد به نفس داره همه کاری برا خانواده میکنه 

هیچ وقت از رفاه و آسایش قبل از ازدواجت هم براش تعریف نکن

بیش تر خواسته هاتو آخرشب ازش بخواه 99درصد جواب میده 

این نکته آخری خیلی مهمه 

عاشق چیش شدی؟داره و نمیخره؟پس پولاشو چیکار میکنه؟

بخدا یه جوری همه‌ی خصلتای بدشو پنهون کرده بود که شیطان پیشش درس پس میده

خرش که از پل گذشت خود واقعیشو نشون داد

نمیدونم پولاشو چیکار میکنه به من نمیگه

حتی مبلغ حقوقش جدیدش رو هم از من پنهون کرد، گفت معنی نمیده زن از همه‌ی جزئیات زندگی شوهرش خبر داشته باشه، منم ناراحت شدم گفتم آخه من چیکار به حقوق تو دارم، گفت میخوای بدونی چقدره که براش کیسه بدوزی

قلبم تیکه تیکه شد... کاش حداقل یکم خرج میکردم بعد این حرفا رو میشنیدم

من حتی واسه اصلاح صورتمم آرایشگاه نمیرم خودم تو خونه انجام میدم بعد به من میگه ولخرج

قبل ازدواج خودش تند تند اومد مبلغ اولین حقوقشو بهم گفت

اینجوریه که میگم اخلاق بدشو قایم کرده بود