2777
2789
عنوان

خانومایی که مدیریت مالیتون خوب هست لطفا بیاید 🪴💐🍬

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست

من 300الان وکالتی میکردم شانسم توثبت نام ایرانخودرو امتحان میکردم بعداگربرنده میشدم که خوب 700میشدیه ماشین خوب اگر برنده نمی‌شدم یه ماشین خوب میخریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اگه نظر منو بخوای دنا با ساینا هیچ فرقی نداره اگه ماشین خارجی میتونستی بخری بله می ارزید که ۷۰۰ رو ب ...

شما سوار دنا شدید ؟سوار ساینا چطور ؟!؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ اوضاتون خوبه بخرین.اگ شغلتون خوبه همچی خوبه فقط مونده ماشین، ماشین بخرین

خدا رو شکر خونه که داریم 

بچه هم نداریم 

دو نفریم 

شما سوار دنا شدید ؟سوار ساینا چطور ؟!؟

بله ما  بیشتر ماشین های ایرانی رو صفر داشتیم تو ماشین های ایران خودرو من پژو ۴۰۵  رو باز میگم از بقیه بهتر بود تو سایپا هم شاهین دوست داشتم الان ساینا داریم به نظر من که هیچ فرقی ندارند برای ماشین ایرانی پول زیاد زوره اونم تمام سرمایه ات اگه باشه میخواستیم چینی بخریم که اونم گفتند خوب نیست 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
بله ما بیشتر ماشین های ایرانی رو صفر داشتیم تو ماشین های ایران خودرو من پژو ۴۰۵ رو باز میگم از بقی ...

اخه اگه سوار شدید ،ذنا که خیلی خوشگله داخلش هم دیدید که شیک تر و بزرگتر از ساینا هست 

ساینا عین مزایده 

اخه اگه سوار شدید ،ذنا که خیلی خوشگله داخلش هم دیدید که شیک تر و بزرگتر از ساینا هست ساینا عین مزاید ...

به نظر من خوب نیست شاید برای خیلی ها شیک و عالی باشه ولی من اطرافیانم بیشتری هاشون ماشین های خیلی عالی دارند اونا رو میبینم اینا به نظرم هیچی ان 🤣 خودمون هم نمیتونیم ماشین اونقدر خوبی بخریم برای همین رضایت دادیم به همین ها

به نظر من خوب نیست شاید برای خیلی ها شیک و عالی باشه ولی من اطرافیانم بیشتری هاشون ماشین های خیلی عا ...

الان شما با ساینا مسافرت میرید ؟؟؟ مشکلی نبوده؟؟

الان شما با ساینا مسافرت میرید ؟؟؟ مشکلی نبوده؟؟

فقط یک بار رفتیم بد نبوده البته مسیرش دور نبود اصفهانم باهاش رفتم شیراز