2777
2789

۱. با وعده ازدواج اشنا میشه ولی همون‌اول حرفهای ۱۸+ می زنه

۲.هیچ وقت با خانوادش به خواستگاری نمی اید و همیشه با بهانه هایی مثل اینکه فعلا بیشتر اشنا شیم یا فعلا شرایطم جور نیست از امدن به خواستگاری طفره میره

۳.ازتون‌خواسته های نامعقول داره مثلا عکس بفرست یا مثلا میگه ما که هم را می خوایم بیا با هم راحت باشیم و‌حتی تقاضای رابطه دارند

۴. برای علاقه به شما دلیل منطقی نداره مثلا اگر بیگی چرا من رو‌دوست داری دلیل محکمی برا دوست داشتن شما نداره و همش مثلا میکه تا دیدمت عاشقت شدم یه جورتیی تو‌دلم رفتی چشم خای قشنگی داری و.... و هیچ ادم عاقلی برای زیبایی چشم و .... نمی اید با دختری ازدواج کنه

۵. همون‌اول بدون اشنایی کافی زود عاشق و‌دلباخته می شوند 

درسته

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین 

یه نشونه دیگه: شما محبت کلامی و فیزیکی زیاد میبینی از این آدم ولی محبت واقعی احساسی نه

یعنی شاید وقتی پیشته غرق در قربون صدقه ها و ابراز محبت ها بکنتت ولی اگه دو هفته باهات حرف نزنه هم عین خیالش نیست

اینا اصولا چند تا دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی