2777
2789
عنوان

اوردینری اصل

149 بازدید | 25 پست

سلام روزتون بخیر 

بچه ها تاحالا کسی از سایت اوردینری ایران خرید کرده؟ 

میشه اگه خرید کردید نظرتونو بگید 

از هیلادرم با قیمت بالا خرید کردم ولی اصل نبود مرجوع هم نپذیرفتن پچ کد شو چک کردم فیک بود خدا بگم چیکارشون کنه

من‌ ی سرم نیاسینامید رو میخوام بخرم

میگ ۸۰۰‌و اصله

موندم باور کنم یا ن

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

کلا از سایت محصولات اوردینری رو نگیرید.

داروخونه های معتبر بهترن.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌ ی سرم نیاسینامید رو میخوام بخرممیگ ۸۰۰‌و اصلهموندم باور کنم یا ن

۲۹۰۰ خرید کردم پچ کد یکیش تو سایت چک فرش زدم اصلا همچین چیزی نبود  نه جعبش مخملی بود نه بروشور که اوردینری اصل داره رو داشت  نمیدونم این پولا چطوری از گلوی بعضیا میره پایین

کلا از سایت محصولات اوردینری رو نگیرید.داروخونه های معتبر بهترن.

داروخانه كه اصلا اوردينرى نداره عزيزم؛ كلا داروخانه هاى ايران هيچ محصول خارجى رو وارد نميكنن، هرچيم هست يه مشت كپىِ مسخره از برندهاى خارجيه مثل مكمل هيرتامين كه برداشتن ايرانيشو زدن، يا سرى شامپو هاى مائويى كه مشابهش رو پر كردن ميفروشن

استارترجان بچ كد هم راه حل مناسبى نيست ، چون اگه بخوان حتى اونم ميتونن جعل كنن

تنها راهش اينه كه از پيج هايى بخرى كه ادمين واقعا ساكن خارج ايران باشه و مدام عكس و استورى بذاره ،از فروشگاه ها از خريدا از خودش 

اينطور پيج ها معمولا د ز د نيستن و دروغ نميگن

۲۹۰۰ خرید کردم پچ کد یکیش تو سایت چک فرش زدم اصلا همچین چیزی نبود نه جعبش مخملی بود نه بروشور که او ...

وااای 

چقد ناراحت کننده

ادرس سایتشو بده لطفا ک‌منم گول نخورم 

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
استارترجان بچ كد هم راه حل مناسبى نيست ، چون اگه بخوان حتى اونم ميتونن جعل كننتنها راهش اينه كه از پ ...

کسی رو سراغ دارید؟

برای درمان چند دوره باید مصرف بشه؟؟

استارترجان بچ كد هم راه حل مناسبى نيست ، چون اگه بخوان حتى اونم ميتونن جعل كننتنها راهش اينه كه از پ ...

قبل ترش از ی سایت دیگه ای  روتین اوردینریم میخریدم که خوب اثر داشت و اصل بود ولی اخرین باری که سفارش دادم ی محصول فیک فرستاد که نه اثر داشت و کلی ظاهرش فرق داشت با اصلی نمیدونم چی کار کنم 

شمه سایت معتبری میشناسید یا تا حالا از ساید اوردینری ایران چیزی خریدید؟ هیچ کامنتی زیر محصولاتش نداره ادمو به شک میندازه