2777
2789
عنوان

اوردینری اصل

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تاحالا از سایتی خرید نکردید که راضی باشید؟

نه راستش.

چون همشون یا فیکن یا تولید ترکیه .

من فقط تو داروخونه تولید کانادا پیدا کردم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

داروخانه كه اصلا اوردينرى نداره عزيزم؛ كلا داروخانه هاى ايران هيچ محصول خارجى رو وارد نميكنن، هرچيم ...

عزمزمه داروخونه آزادی تهران مرجع لوازم آرایشی های اصله از ضد آفتاب ایوروشه تا کرم پودر منهتن 

علاوه بر اون داروخونه های سمت شمال تهران هم اگر جای مطمئنی باشه داره لوازم آرایشی های اصل و باکیفیت.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

عزمزمه داروخونه آزادی تهران مرجع لوازم آرایشی های اصله از ضد آفتاب ایوروشه تا کرم پودر منهتن علاوه ب ...

*عزیزم

قبل ترش از ی سایت دیگه ای روتین اوردینریم میخریدم که خوب اثر داشت و اصل بود ولی اخرین باری که سفارش ...

ميدونى دليلش چيه؟

يادمه تابستون بود، توى همين نى نى سايتم گفتم :

يه بارِ تقلبى اوردينرى رسيده ايران و داره بين آنلاين شاپا پخش ميشه! پس اوردينرى نخريد فعلا

الانم احتمالا مال شما از باقى مانده همون بار تقلبى بوده

ترجيحا يا اوردينرى نگير يا اگه ميگيرى از يه جاى معتبر بگير

يعنى آدم بره از داروخانه يه محصول ايرانى معمولى بگيره بهتر از اينه كه اوردينرى تقلبى بگيره

عزمزمه داروخونه آزادی تهران مرجع لوازم آرایشی های اصله از ضد آفتاب ایوروشه تا کرم پودر منهتن علاوه ب ...

ببين جدا از اينكه اين آپشن فقط واسه يه سرى از داروخانه هاى خاص هست(مثلا من يادمه داروخانه پالاديوم هم گاهاً برندهاى خارجى مياورد) نه تمامى داروخانه هاى كشور ،

اين بار هارو معمولا مسافر مياره ، معلوم نيست از كدوم كشور و اينكه تو گرما ،سرما ،انقضا داره،نداره يا چه شرايطى وارد ايران كرده، درواقع اين بار اصلا رسمى و قانونى وارد كشور نشده! 

من باشم اينطورى نميگيرم ، از آنلاين شاپ معتبر ميگيرم، هيچ اسمى هم نميبرم فكرنكنيد تبليغى ميگم

صرفا نظرمو گفتم💕🌷 

ميدونى دليلش چيه؟يادمه تابستون بود، توى همين نى نى سايتم گفتم :يه بارِ تقلبى اوردينرى رسيده ايران و ...

و اینکه نظرتوت راجب سایت کلینیک طب چیه تا حالا ازشون خرید داشتید محصولاتشون اصله؟

ببين جدا از اينكه اين آپشن فقط واسه يه سرى از داروخانه هاى خاص هست(مثلا من يادمه داروخانه پالاديوم ه ...

اینو که کاملا درست میگی.

ولی یکی از سختی های دیگه هم پیدا کردن همین آنلاین شاپه🤦🏻‍♀️