2777
2789
عنوان

تو کل رابطتون چیکار میکنین❓☹️💞

272 بازدید | 26 پست

اکثر رابطها اینطوریه که پیش هم نیستن چت میکنن

پیش همن یه رستورانن یا ماشین گردی کافه سینما و...

چیکار میکنین تو چت که همیشه حرف برای گفتن دارین

و وقتی پیش همین کجا میرین😐

رابطها همیشه هیجان اولش فروکش میکنه ☹️

از بعدش چیکارمیکنین رابطتون هیجان و جذابیته روزای اولو داشته باشه و سرد و تکراری نشه؟🥲

یا چه سیاستایی دارین برای رابطتون(فقط نیایین بگین رابطه اگه رابطه باشه نباید توش سیاست باشه،از نظرم اونایی که بدون سیاست میرن جلو درصد کمیشون پشیمون نمیشن از بی سیاستیشون)

خلاصه که از هنرا و صلاحای زنانتون بگین من بلد نیستم☹️😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهایی ک عاشقین 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

ما اگه ۲۴ ساعت هم چت کنیم بازم پر حرفیم خودمم موندم این همه حرف از کجا میاد😂😂پنج ساله همینیم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

ما که سال چهارمیم،واسه خودم اینطوری شده که به تثبیت رسیدیم دوتامون ،کارامونو انجام میدیم موقعیتم بشه همدیگه رو میبینیم،مثل اولا پیام نمیدیم زیاد،پیام دادن برای ما همش باعث سوتفاهم میشد چون دوتامون حساس بودیم😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

سیاستی هم در کار نبوده،واقعا چیزی واسه هم کم نذاشتیم،نه اون نه من،تو یه برهه خیلی دعواها بینمون اتفاق افتاد،شرایط روحی دوتامون بد بود،ولی گذشت

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

ما هفته ایی ۳ بار همو مببینیم دوبارشو لعد از کارش میاد میریم دور یکبارش پنجشنبه یا جمعه میریم قدم میزنیم یا رستوران یا سینما

اینکه نزار کشفت کنه یهو هر دفعه چیز جدیدی بزار بفهمه راجب نه همه چیزو باهم

سعی کن بچگونه صحبت کنی

بهش بگی ک تکیه گاهته

حد و مرز داشته باش رابطه اصلااااااا ما دوبار مسافرت رفتیم و خیلی خوش گذشت دوتایی حتی راجب رابطه و اینا صحبت هم نشد چون نمیخوایم تا بعد ازدواج

سعی کن وارد خانوادش شی

ما با خانوادش ارتباط داریم و رفت امد هست اونم با خانواده من

منو شام دعوت کردن خونشون

به خانوادش احترام بزار

شام بپز براش

لباسای جذاب بپوش

بزار حواسش پرت شه با دیدنت و همه چیو یادش بره 

اگه از سرکار میاد بعد کارش زنگ بزن تو راه برگشت خسته نباشید بگو

شبا با هم هماهنگ کنید تو یه تایم مدیتیشن کنید نا ارامش داشته باشید

ماهگرد ها رو جدی بگیر

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
سیاستی هم در کار نبوده،واقعا چیزی واسه هم کم نذاشتیم،نه اون نه من،تو یه برهه خیلی دعواها بینمون اتفا ...

چند وقته باهمین

سیاست برای مردا نه ولی برای زن خیلی‌ مهمه

اصلا کات نشده؟

دعوا میکردیم قهر میکردیم،ولی یا اون طاقت نمیورد یا من،نه کات نشده به اون صورت که شما منظورتونه